INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

REZUMAT VIDEO Dublu impact! Manchester United a fost egalată în prelungiri și a pierdut un titular pentru derby-ul cu Arsenal

Manchester United a remizat cu Crystal Palace, scor 1-1, într-un meci restant din etapa #7 din Premier League. „Diavolii” au fost egalați în prelungiri, când Olise a trimis perfect din lovitură liberă/ foto: Imago Images
Manchester United a remizat cu Crystal Palace, scor 1-1, într-un meci restant din etapa #7 din Premier League. „Diavolii” au fost egalați în prelungiri, când Olise a trimis perfect din lovitură liberă/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2023 09:49 / Actualizat joi, 19 ianuarie 2023 10:20

Manchester United a remizat cu Crystal Palace, scor 1-1, într-un meci restant din etapa #7 din Premier League. „Diavolii” au fost egalați în prelungiri, când Olise a trimis perfect din lovitură liberă.

United a primit o altă lovitură în repriza a doua, când Casemiro a primit al 5-lea cartonaș galben din acest sezon de Premier League. Va fi suspendat la derby-ul cu Arsenal de duminică (ora 18:30).

Răducioiu a aprins Italia! Altă dezvăluire incredibilă despre dopaj: „Și mie îmi e teamă! Luam Micoren ca pe dulciuri!”
DOPAJ
Răducioiu a aprins Italia! Altă dezvăluire incredibilă despre dopaj: „Și mie îmi e teamă! Luam Micoren ca pe dulciuri!”

VIDEO. Rezumat: Crystal Palace - Manchester United 1-1

Manchester United a controlat începutul meciului, în timp ce Crystal Palace a stat la cutie și a așteptat contraatacurile. Shaw a avut prima ocazie, șut din voleu pe lângă poartă. Nici Antony nu a reușit să marcheze, deși lobul său a trecut peste portarul Guaita.

Weghorst, atacantul aflat la debut, nu a fost prea des căutat cu centrări de coechipieri, dar la una dintre singurele mingi primite la cap a trimis peste poartă. Crystal Palace a avut o mare șansă chiar la prima fază mai periculoasă.

Edouard a preluat elegant și a trimis spre vinclu, dar De Gea a reușit să respingă în bară. United a deschis scorul chiar înainte de pauză ('44), la capătul unei faze colective. Rashford i-a pasat în adâncime lui Eriksen, danezul a întors mingea la Bruno Fernandes, iar portughezul a marcat cu un șut la colțul lung.

Repriză de coșmar pentru Manchester United

În repriza a doua, Manchester United a primit două lovituri. Mai întâi l-a pierdut pe Casemiro pentru meciul cu Arsenal. Brazilianul a luat galben pentru un fault dur, care a prevenit un contraatac periculos al lui Crystal Palace.

Apoi, în prelungiri, Olise a transformat impecabil o lovitură liberă. Mingea a lovit transversala și a intrat în poartă, fără ca De Gea să poată face ceva.

9 victorii consecutiveavea Manchester United în toate competițiile, până la egalul cu Palace

Manchester United a ratat șansa de a urca pe locul doi. E în continuare pe 3, la egalitate cu Manchester City, dar cu un meci în plus și golaveraj mai slab. 

Caseta meciului Crystal Palace - Manchester United

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Schimbare radicală în fotbal: Istvan Kovacs, printre primii care aplică noua regulă luată din rugby

Tătărușanu, umilit în Derby della Madonnina! Ce s-a întâmplat în duelul din Supercupa Italiei dintre Milan și Inter

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
soimiisibiu
soimiisibiu  •  19 Ianuarie 2023, 11:04

Mai trebuie sa și joci ca să câștigi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează