INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Cu Carlitos la psihiatru » Tevez este deprimat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2010 00:00

Atacantul lui Manchester City suferă din cauza depărtării de cele două fiice ale sale.

Carlos Tevez a trecut pe tratament psihiatric. Motivu-i unul familial: starul lui Manchester City a devenit deprimat deoarece resimte absenţa fetiţelor sale. El s-a separat de aproape o jumătate de an de soţie, Vanesa. Aceasta s-a mutat acasă, în Buenos Aires, unde le-a luat şi pe cele două fete ale cuplului, Florencia (5 ani) şi Katie (8 luni). Foarte ataşat de ele, atacantul de 26 de ani nu a putut fi consolat nici de actriţa argentiniană Brenda Asnicar (19 ani), cu care a început recent o relaţie.

În ajutor i-a sărit antrenorul Roberto Mancini. Cum l-a simţit cu mintea în altă parte, la mii de kilometri depărtare, italianul l-a pus pe Tevez să consulte un psihiatru, jucătorul avînd deja cîteva şedinţe la activ, apoi i-a oferit o vacanţă pentru a se duce la fetele sale. Carlos nu a aşteptat să i se spună a doua oară. A luat primul zbor spre Buenos Aires şi, cît a stat acolo, nu s-a dezlipit de fetiţe. Problema s-a remediat, dar nu în totalitate. Mancini: "Tevez încă suferă, depărtarea de fete tot îl macină. Ajutorul de specialitate îi prinde însă bine, deja se văd unele efecte".

Drogba are malarie
Carlo Ancelotti a anunţat ieri că atacantul lui Chelsea, Didier Drogba, a fost depistat cu malarie, o boală tropicală. Ivorianul a fost testat după ce, în seara jocului cu Liverpool (0-2 pe Anfield), în care a intrat doar în repriza a doua, a acuzat o stare febrilă. "Nu ştiu de unde a contractat virusul. S-a întors cu el din minivacanţa pe care i-am acordat-o. Dar e sub tratament şi va fi OK", a spus Ancelotti. Lui Drogba nu i-a fost interzis efortul, astfel că ar putea evolua în această seară, cînd "albaştrii" întîlnesc Fulham pe teren propriu. (George Ştucan)

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează