INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

"Cu siguranță Balotelli se va întoarce în Premier League" » Ce își reproșează impresarul său: "A fost cea mai mare greșeală a mea"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2016 20:26

Agentul lui Mario Balotelli, celebrul Mino Raiola, e sigur de faptul că jucătorul său se va întoarce la o echipă de Premier League.

"Dacă va avea evolții solide la Nice, imaginați-vă ce interes va stârni managerilor din Premier League! Franța are nevoie de un atcant ca el, așa cum a avut nevoie de Zlatan, dar cu siguranță se va întoarce în Premier League. Nimeni nu poate contesta că este un atacant de clasă mondială", a declarat acesta pentru Daily Mail.

Mario Balotelli a avut două perioade diametral opuse în Premier League. Mai întâi, a evoluat la Manchester City în perioada 2010-2013, reușind să câștige titlul în 2012 și să aibe evoluții apreciate. S-a transferat la Milan, unde nu a rupt gura târgului, iar după experiența nefastă de la "rossoneri" s-a întors în Premier League, la Liverpool, unde a dezamăgit. A marcat un singur gol pentru "cormorani", iar apoi a fost din nou cedat lui Milan.

"Italia nu i se potrivește lui Balotelli din cauza atenției excesive pe care o primește", a explicat impresarul acestuia.

Acesta a continuat, reproșându-și o decizie pe care a luat-o în trecut: "Cea mai mare greșeală a mea este că l-am lăsat să plece de la City la Milan în 2013".

Impresarul a vorbit și despre viața privată a fotbalistului de 26 ani, dând de înțeles că defectul lui Balotelli a fost că nu s-a focusat doar pe meseria sa, ci și pe alte activități care l-au distras de la fotbal: "Fotbalul trebuie să fie prioritatea lui și nimeni și nimic nu trebuie să-l distragă de la asta. Ca să fii un atlet de top trebuie să faci și sacrificii", a conchis acesta.

(Remus Dinu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează