INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Cum a comentat Christoph Kramer autogolul stupefiant cu Dortmund: ”Rahat! Rahat! Mare rahat!”

Kramer a fost premiat ieri de președintele Germaniei, Joachim Gauck. Dar pentru isprăvile de la CM 2014
Kramer a fost premiat ieri de președintele Germaniei, Joachim Gauck. Dar pentru isprăvile de la CM 2014

Articol de - Publicat marti, 11 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 noiembrie 2014 22:50

Mijlocaşul Borussiei Monchengladbach şi-a învins propriul portar de la mijlocul terenului. Iar Borussia Dortmund a ieşit astfel din criză, după 5 eşecuri la rînd.

Christoph Kramer a rămas se pare cu "sechele" de pe urma comoţiei cerebrale suferite în timpul finalei Mondialului 2014, Germania - Argentina 1-0. Mijlocaşul Borussiei Monchengladbach, 23 de ani, mărturisea nu demult că nu-şi aminteşte nimic din meci. Iar mai nou a ajuns să încurce porţile!

VIDEO Autogol de senzaţie în partida dintre Dortmund şi Monchengladbach » Cristoph Kramer i-a uimit pe toţi

Duminică a scos-o pe rivala Dortmund din criză cu cel mai spectaculos autogol al sezonului în Bundesliga. În minutul 58, aflat undeva la centrul terenului, Kramer a vrut să trimită balonul propriului portar. Dar i-a imprimat şi viteză, şi boltă, astfel că lui Sommer, surprins la 16 metri, nu i-a mai rămas decît să scoată mingea din plasă: 0-1, scor final.

"Cînd balonul s-a înălţat mi-am zis în sinea mea « rahat!». Cînd l-am văzut şi pe Sommer ieşit, mi-a mai scăpat un «rahat!». Iar cînd mingea a trecut linia porţii am exclamat «Mare rahat!»", a povestit ghinionistul Kramer jurnaliştilor. Şi ca dezastrul să fie complet, nici evoluţia sa de ansamblu n-a fost OK: doar 39 la sută dintre dueluri cîştigate şi 31 la sută procentul paselor greşite.

45,5 metri e distanţa de la care Kramer a expediat balonul în propria poartă

"Jucătorii Borussiei Dortmund pot să-mi mulţumească. Iar eu trebuie să le cer scuze colegilor. Nu cred că a mai înscris cineva un asemenea autogol" (Christoph Kramer, mijlocaş Borussia M'gladbach)

"Avem o grămadă de ocazii şi învingem dintr-un autogol neobişnuit. Kramer şi-a cîştigat fără să vrea un loc de seamă în istoria clubului nostru" (Jurgen Klopp, antrenor Borussia Dortmund)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 13:08

"Cînd balonul s-a înălţat mi-am zis în sinea mea «rahat!». Cînd l-am văzut şi pe Sommer ieşit, mi-a mai scăpat un «rahat!». Iar cînd mingea a trecut linia porţii am exclamat «Mare rahat!»", a povestit ghinionistul Kramer jurnaliştilor. Şi ca dezastrul să fie complet, nici evoluţia sa de ansamblu n-a fost OK: doar 39 la sută dintre dueluri cîştigate şi 31 la sută procentul paselor greşite. 45,5 metri e distanţa de la care Kramer a expediat balonul în propria poartă ___ ..)))))))) intr-adevar, a fost o executie ireprosabila si imparabila. portarul n-a avut nici o singura sansa, a fost executat sumar si complet..)

claudiu120284
claudiu120284  •  11 Noiembrie 2014, 09:52

nu zau!? a ramas cu sechele!? sti tu asta! ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează