INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Cum ar fi arătat Primera fără Messi şi Cristiano » Valencia, campioană!

Valencia ar fi fost campioana Spaniei dacă Barcelona nu l-ar fi avut pe Messi, iar Realul pe Cristiano
Valencia ar fi fost campioana Spaniei dacă Barcelona nu l-ar fi avut pe Messi, iar Realul pe Cristiano

Articol de - Publicat vineri, 03 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 03 iunie 2011 12:47

V-aţi întrebat vreodată cum ar fi arătat acest sezon din Primera Division fără golurile şi asisturile superstarurilor Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo? Dacă nu, vă dăm un indiciu: FC Barcelona nu ar fi cîştigat titlul, iar Real Madrid nu s-ar fi clasat pe locul doi.

Opta Sports a realizat un clasament al primei ligi spaniole în care nu au fost incluse reuşitele şi pasele de gol ale starului argentinian al catalanilor şi nici cele ale omologului său portughez, de la Real Madrid. Rezultatul? Valencia ar fi fost campioană, cu 73 de puncte, FC Barcelona ar fi încheiat pe locul doi, cu 72 de puncte, iar Real Madrid ar fi completat podiumul, cu 69 de puncte.

Situaţia din subsolul clasamentului nu s-ar fi schimbat, Deportivo la Coruna, Hercules şi Almeria ar fi mers oricum în Segunda.

Cum a arătat podiumul din Primera Division la finalul sezonului 2010/2011:
1. FC Barcelona    96
2. Real Madrid    92   
3. Valencia    71
....
18. Deportivo la Coruna    43
19. Hercules        35
20. Almeria        30

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
flafy
flafy  •  14 Iunie 2011, 14:02

Hai Valencia!!! sper ca la anul sa iesi campioana desi va fi practic imposibil...macar copa del rey sau o figura frumoasa in CL....semifinale..

fcdinamobucuresti
fcdinamobucuresti  •  03 Iunie 2011, 13:46
Postat de gazistu pe 03 Iunie 2011, 13:25

NU MA vrea sa zica ca in locul lui messi si ronalro sa fi fost alt jucator , cum pasele si goluriloe lor, leau sters. adica toate golurile lor si pasele de gol de la ei, fiind anulate si sa facut clasamentul fara munca lor....

si jucatorii pusi in locul lui messi si CR nu faceau nimic, cap sec? in romanica se poate, in la liga daca faci asa, esti trimis la echipa a 2-a, sau imprumutat pe la echipe de liga a 3-a, nu ca la noi. la noi surdu, alexe, alexa, florescu ajung sa fie chemati la nationala. la ei, daca puneau un jucator care sa nu dea macar 1 gol sau 1 pasa decisiva in locul celor 2, se impuscau singuri in cap!

march31inho
march31inho  •  03 Iunie 2011, 13:32

Daca tot au anulat reusitele fiecarui cel mai bun jucator al Realului si Barcei, trebuia sa le anuleze si pe ale jucatorului Soldado de la Valencia.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează