INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UEFA

Cutremur la UEFA! Aleksander Ceferin și-ar fi falsificat CV-ul pentru a putea candida la președinția forului continental!

Aleksander Ceferin
Aleksander Ceferin

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2023 10:48 / Actualizat duminica, 09 aprilie 2023 11:04

Aleksander Ceferin a trecut în prezentarea sa că a fost cinci ani membru în Consiliul de Administrație al clubului Olimpija Ljubljana, experiență obligatorie pentru a putea candida la președinția UEFA. Dar informațiile furnizate de oficialul sloven nu ar fi reale, a dezvăluit chiar un cotidian din țara sa!

În 2015, Michel Platini a fost demis ca președinte UEFA, fiind acuzat atunci de corupție, pentru că ar fi primit 1,8 milioane de euro de la Sepp Blatter fără a avea documente. O acuzație care n-a fost confirmată, pentru că oficialul francez a fost achitat în procesul derulat în Elveția.

Scandal uriaș după Real - Villarreal! Valverde i-a dat un pumn în față unui adversar în parcarea stadionului
SPANIA
Scandal uriaș după Real - Villarreal! Valverde i-a dat un pumn în față unui adversar în parcarea stadionului

Alegerea din 2016 a lui Aleksander Ceferin, invalidată?

În 2016, Aleksander Ceferin a fost ales președinte UEFA, dar e posibil ca slovenul să fi trișat atunci pentru a deveni șeful fotbalului european.

Prava, un cotidian din țara sa, susține acum că avocatul în vârstă de 55 de ani a mințit când și-a realizat CV-ul. Și jurnaliștii de la Ljubljana dezvăluie o falsificare de documente. Ceea ce pune sub semnul întrebării întreaga sa implicare la UEFA. Presa continentală crede că inclusiv alegerile din 2016 ar putea fi invalidate!

Pentru a putea candida la alegerile din 2016, Ceferin trebuia să dovedească experiența sa timp de cinci ani ca lider în fotbal, iar acesta a trecut în CV că a fost membru în Consiliul de Administrație al clubului Olimpija Ljubljana (la început NK Bezigrad) între 2006 și 2011. Ceea ce ancheta Prava a demonstrat că ar fi fals. Ceferin n-ar fi fost niciodată membru al conducerii Olimpijei!

„Înșelătorie. Aleksander Ceferin nu ar fi avut voie să candideze!”

În scrisoarea trimisă comisiei UEFA, Ceferin afirma că a făcut parte și din federația slovenă, în perioada când activa la Olimpija, ceea ce, din nou, nu ar fi adevărat.

„O înșelătorie”, a comentat Prava. Fără acea „minciună”, nu ar fi putut fi ales președinte UEFA. Fără acea experiență de cinci ani, nici nu ar fi avut voie să candideze.

Fals în documente oficiale?

Conform Prava, lucrurile sunt și mai grave, pentru că și federația slovenă l-ar fi trecut pe site-ul său ca membru al conducerii grupării din Ljubljana. Ar fi fals în documente oficiale!

Ceferin este numărul 1 la forul de la Nyon din 14 septembrie 2016, fiind reales apoi de două ori, în 2019 și 2023. Actualul mandat expiră peste patru ani.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBALUL INTERNAȚIONAL: 

Tătărușanu pleacă de la AC Milan, dar poate rămâne în Serie A » Formația aflată pe urmele fostului portar al naționalei

Lionel Messi a bătut un nou record, depășindu-l pe rivalul Cristiano Ronaldo » Argentinianul a mai atins un prag incredibil

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
johny2003
johny2003  •  09 Aprilie 2023, 16:02
Postat de thefirstman pe 09 Aprilie 2023, 11:19

Drum liber pentru Burleanu!????

Ce sa faca, burlanu?! Sa-i ciuruiasca pe toti?!

johny2003
johny2003  •  09 Aprilie 2023, 16:00
Postat de ionescugeorge77 pe 09 Aprilie 2023, 11:56

...cutremur de 7,8 grade ...i a daramat casa lui Ceferin ...

Era bine mai Gheo, daca se darima casa peste Ceferist!

johny2003
johny2003  •  09 Aprilie 2023, 15:55

Nici Infantilu nu e mai breaz!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează