INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DE-ALE LUI MARADONA

"Dacă e nevoie o să chem şi 150 de jucători!"

Articol de - Publicat miercuri, 10 februarie 2010 00:00

Diego Armando Maradona rămîne un personaj pitoresc. După ce săptămîna trecută, selecţionerul Argentinei s-a făcut de rîs, convocînd patru jucători blocaţi de Estudiantes, angrenată în Copa Libertadores, şi un al patrulea accidentat, merge mai departe pe linia lui.


"Dacă trebuie, o să aduc 150 de jucători pînă o să definitivez lista de 23 pentru turneul final din Africa de Sud. Deocamdată am în minte doar 60% din numele cu care voi merge la Mondiale. În condiţiile în care prin Europa sînt destui jucători care stau pe banca de rezerve o să dau mai multe şanse celor din Argentina. Cît îl priveşte pe Riquelme, problema e deja închisă. L-am chemat în martie şi n-a venit", a spus "El Pibe d'Oro" în conferinţa de presă de la Mar del Plata.


În mandatul său la "naţională", început în octombrie 2008, Maradona a apelat deja la 102 jucători!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
 •  10 Februarie 2010, 14:34

selecţionerul Argentinei s-a făcut de rîs, convocînd patru jucători blocaţi de Estudiantes, angrenată în Copa Libertadores, şi un al patrulea accidentat 4 erau blocati si altu..un al 4-lea era accidentat!Daniel Scorpie..te porti ca o scorpie cu logica si numerotarea...nici jiji nu te angajeaza la oi!au murit 4 oi si inca o a 4-a e bleaga :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează