INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RONALDO PUNE PARIU

"Dacă nu iau titlul, mă cîntăresc în public!"

Articol de - Publicat vineri, 15 octombrie 2010 00:00

Atacantul brazilian vrea să cîştige lupta cu kilogramele, pe care o poartă de mai mulţi ani, şi a găsit un mod de a se motiva. Ronnie a pus pariu cu un cunoscut comic local că dacă nu va cîştiga campionatul cu Corinthians va merge în piaţă şi îşi va dezvălui greutatea!

 

"Cîntarul îl aduc însă eu", a glumit Ronaldo, care a adăugat: "Nu sînt nici aşa de slab precum mă gîndeam, dar nici atît de gras cum cred unii". Provocarea e cu atît mai interesantă cu cît Corinthians se află în plină criză. N-a mai învins de 6 etape, este la 5 puncte de liderul Cruzeiro şi a rămas şi fără antrenor, după plecarea lui Adilson Batista. astfel că reintrarea lui Ronnie vine chiar la momentul oportun.

 

"De duminică sînt la dispoziţia echipei şi sper că revenirea mea va ajuta echipa, fiind decisiv ca în alte ocazii. Îmi pare rău că am stat pe tuşă mai bine de o lună, dar acum e timpul să joc. Sîntem doar la 5 puncte de primul loc şi avem meci direct cu Cruzeiro, deci cred că avem şanse mari să devenim campioni", a explicat "Il Fenomeno". De la venirea la Corinthians, clubul a interzis orice informaţie legată de greutatea lui Ronaldo. Care n-a mai evoluat din 8 septembrie, cînd a şi marcat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
toader_iulian_madalin
toader_iulian_madalin  •  15 Octombrie 2010, 14:27

ce ronnie??? nu am auzit vreodata sa i se mai spuna ronnie lui ronaldo! dar aici totul e posibil

Vezi toate comentariile (1)
Comentează