INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau! Dani Alves nu vrea să părăsească Barcelona: "M-am simţit deranjat"

Dani Alves, foto: Reuters
Dani Alves, foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 21 august 2014 17:27

FC Barcelona a încercat cu tot dinadinsul să-l vîndă în această vară pe fundaşul Dani Alves, dar fără sorţi de izbîndă din cauza salariului foarte mare al jucătorului.

Venit în 2008 la formaţia catalană de la Sevilla, Alves a lămurit situaţia în care se află la Barcelona şi spune că nu i-a picat prea bine faptul că oficialii echipei au vrut să-l vîndă.

"Am decis să rămîn aici, cu Barca. Va veni ziua cînd voi pleca de aici. Dar mi-ar plăcea să o fac cu sentimentul că au avut aici un mare profesionist. Dacă aş pleca acum, nu aş simţi asta. Ceea ce m-a deranjat cel mai mult e faptul că au lăsat să se înţeleagă că tot ce s-a întîmplat e din vina mea.

Eu îmi asum partea mea de responsabilitate. O să vorbesc cu antrenorul despre viitorul meu la Barcelona. Nu-mi place faptul că simt neîncredere, dar asta mă motivează şi îmi creşte orgoliul. Nu m-am simţit sprijint, cu tot ceea ce s-a întîmplat, cu toate aceste informaţii despre transfer. Ştiu că au vrut să mă vîndă, că mi-au căutat înlocuitor, dar nu vreau să plec", a spus Dani Alves.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
21lva
21lva  •  21 August 2014, 18:22

Din pacate, evolutiile lui Dani Alves nu mai sunt la cel mai inalt nivel. S-a vazut si la cupa mondiala ca nu mai face fata. Barca ar trebui sa-i aduca un inlocuitor de pe acum, ca la vara n-o sa poata face transferuri, probabil

Vezi toate comentariile (1)
Comentează