INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PUS PE TREABĂ

Dan Petrescu a semnat pe 3 ani cu ruşii de la Kuban Krasnodar!

Articol de GSP - Publicat marti, 29 decembrie 2009 00:00

Dan Petrescu a fost la Chişinău să poarte discuţia finală în privinţa semnării contractului. "Bursucul" s-a înţeles cu oficialii clubului rus şi a semnat un contract pe 3 ani cu Kuban Krasnodar.

Petrescu va cîştiga aproximativ 1,5 milioane de euro anual.

"Bursucul" a mai avut un scop prin prezenţa la Chişinău. El a ţinut să-l cunoască pe moldoveanul Emil Caras, pe care vrea să-l ia antrenor secund în Rusia, aşa cum Mircea Lucescu îl are secund la Şahtior pe un alt moldovean, Alexandru Spiridon. Caras a lucrat în această toamnă cu un alt român, Mircea Rednic, la Alania Vladikavkaz.

Dan Petrescu, Emil Caras şi oficialii lui  Kuban Krasnodar urmează să plece în cursul acestei după amieze spre Rusia, unde Bursucului îi vor fi prezentate stadionul, baza de pregătire şi condiţiile de care va beneficia în cei 3 ani de contract. Între Bucureşti şi Krasnodar sînt în jur de 1.000 de kilometri.

Au existat însă ceva probleme cu deplasarea. Patronul lui Krasnodar a trimis iniţial un avion de la Kiev să îl ia de la Chişinău. Aparatul de zbor nu a decolat din cauza zăpezii şi astfel a fost trimis un alt avion de la Doneţk, care a decolat spre Krasnodar la ora 15:20.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  29 Decembrie 2009, 21:01

ce mai conteaza cum si ce scriu ziaristi nostri.important este ca,in sfirsit,sa tinut de cuvint!bursucul plingacioos a plecat.bun fotbalist dar isteric si vulgar rau de tot.acum,daca ar pleca si mazare in brazilia,cum a promis inainte de alegeri,ar fi minunat.un singur lucru ar mai ramine de facut,"deposedarea" lui nasu de la frf.si a lui mitica de la liga!sa auzim numai de bine!hai farul(care se stinge pe zi ce trece)!

 •  29 Decembrie 2009, 20:46

Conform GSP "Între Bucureşti şi Krasnodar sînt în jur de 1.000 de kilometri."... Poftim? Fratilor, cum se fac angajari la voi?

raul4steaua
raul4steaua  •  29 Decembrie 2009, 20:41

Din Rusia drumul e mai scurt spre Chelsea, asta e singura logica, nu cred ca il remarca in veci Abramovici in campionatul nostru de 2 bani.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează