INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KUBAN KRASNODAR

Dan Petrescu are probleme în Rusia » Kuban este anchetată de UEFA şi FIFA

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 15 martie 2011 14:41

Cu toate că Dan Petrescu a reuşit să obţină performanţe încă din primul sezon la Kuban, românul nu are linişte nici în Rusia. Clubul care a promovat în prima ligă la finalul anului 2010 este anchetat de FIFA şi UEFA după ce un fotbalist muntenegrean a anunţat că a fost bătut şi ameninţat de oficialii clubului din Krasnodar pentru a semna rezilierea contractului.
Nikola Nikezic, jucător venit în 2010 de la Le Havre, a sesizat forul fotbalistic acuzînd că a fost forţat să renunţe la angajament după ce i-a fost periclitată viaţa.

"Am semnat un contract pe doi ani cu Kuban şi am ajutat echipa să promoveze în prima ligă. Cu toate acestea, şefii mi-au spus că nu mai au nevoie de serviciile mele şi s-au oferit să rupă actele şi să mă trimită acasă. Eu am refuzat dar în acel moment doi bodyguarzi au intrat în cameră şi au început să mă bată, anunţînd că mă vor schilodi dacă nu semnez toate hîrtiile. 20 de minute m-au lovit şi ameninţat iar într-un final, epuizat fiind, am cedat" a declarat Nikezic în presa rusă.

Muntenegreanul a adăugat că nu are încredere în comisiile Federaţiei şi că a decis să apeleze la FIFA şi UEFA. Impresarul acestuia a început deja procedurile legale împotriva vinovaţilor şi a cerut poliţiei să investigheze acest caz.

Oficialii lui Kuban au negat acuzaţiile şi au refuzat să facă alte comentarii cu privire la incident.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
kily
kily  •  15 Martie 2011, 18:25

Muntenegreanul este terminat... Il pupa mamica lui mort...!

hrichie
hrichie  •  15 Martie 2011, 15:57

cred ca i-a dat si dan petrescu una..:)) de are atatea probleme..:)) o sa-l suspende fifa si uefa pentru todeauna...:)) el cu ganea..numai violenta au in cap:)) =)) dc nu am putut sa puna..echipa lui dan petrescu..greu cu exprimarea asta..:))

adi_sla
adi_sla  •  15 Martie 2011, 15:24

Parca Dan Petrescu l-a batut, m-am saturat de articole idioate de genu acesta: titlu ca sa-ti ia ochii si articolul cu chestii care nu au nicio legatura. Haideti baieti, nu ne alungati de pe gsp.ro

Vezi toate comentariile (5)
Comentează