INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KUBAN - AVANGARD 2-0

Dan Petrescu: "Unii jucători au fost timoraţi, trebuia să batem mai clar"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2010 00:00

Bucuros după victoria obţinută la primul său meci oficial pe banca lui Kuban Krasnodar, Dan Petrescu a tras concluziile jocului cu Avangard Kursk fiind de părere că scorul putea fi mai mare de 2-0 dacă atacanţii săi tratau cu mai multă seriozitate fazele pe care le-au avut.

"Azi am fost mai buni. Era normal să ne fie dificil pînă la primul gol, apoi ne-am descătuşat şi am arătat o altă faţă. Am avut mulţi oameni noi în primul 11, unii dintre ei au fost emoţionaţi şi era firesc să se întîmple aşa.

Atmosfera mi-a plăcut, suporterii ne-au încurajat şi asta m-a bucurat. Îmi place să folosesc doi atacanţi de talie diferită, dar azi nu m-am putut baza pe Nikezici din cauza faptului că nu e refăcut. Oricum, trebuia să batem mai lejer indiferent de condiţii", a explicat Dan Petrescu.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
 •  29 Martie 2010, 14:39

felicitari dane ,asteptam vesti zilnic despre tine si echipa pe care o antrenezi

serbancosmin
serbancosmin  •  29 Martie 2010, 13:43

nu-i sreten sretenovici in spatele lui in poza? wow

 •  29 Martie 2010, 13:00

Bravo Dane! Multa bafta!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează