INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  IRTYSH - KUBAN 2-3

Dan Petrescu, înfuriat de elevii săi: "Nici unul nu merită tricoul lui Kuban!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 mai 2010 00:00

Tehnicianul lui Kuban Krasnodar, Dan Petrescu, se declară nemulţumit de prestaţia elevilor săi în partida cu Irtysh şi spune că, în ciuda victoriei obţinute în deplasare, 3-2, galben-albaştrii sînt departe de nivelul pe care şi-l doreşte.

"Nici un jucător nu m-a mulţumit în acest meci, sînt supărat pe toţi. Cu un joc ca ăsta, nu putem ajunge nicăieri. Nici unul nu mi-a arătat că ar merita să poarte tricoul lui Kuban!

Punctele erau foarte importante pentru noi, e bine că am reuşit pînă la urmă să le luăm. Sîntem la început, dar asta nu are cum să fie o scuză, trebuie să ne îmbunătăţim performanţele", a spus Petrescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
catavlad
catavlad  •  12 Mai 2010, 17:17
Postat de pe 12 Mai 2010, 14:15

Cei ce comenteaza aiurea ref. la clubul Kuban. Este un fel de FC Timisoara a Romaniei, zona teritoriala fiind zona cu cel mai mare numar fani si suporteri ai fotbalului din Rusia, iar suporterii sunt foarte devotati clubului, iar presa ruseasca, si inaintea venirii lui Dan, acorda o mare atentie acestei echipe.

=))))))))))) asta e gluma zilei =)))))))))))) ce specimene si prin tara asta! i-auzi, fc aek are cei mai multi suporteri din tara acum :))))))))))meri ma ......-.. ....!

lucell
lucell  •  12 Mai 2010, 16:37

TRICOUL LUI KUBAN...de parca ar juca la real madrid.deocamdata e liga a 2a rusa adica SLABUTZ rau!

 •  12 Mai 2010, 15:08
Postat de pe 12 Mai 2010, 13:59

Kuban ocupa pozitia a doua,la egalitate cu liderul FC Zhemchuzhina Sochi. Din 8 meciuri,are 5 victorii,2 remize si o infrangere,ca si cei din fruntea clasamentului. Eu zic,ca nu e asa rau.

Multumesc pt. informatia esentiala pe care autorul articolului nu a considerat-o importanta!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează