INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COREEA DE SUD

Dan Petrescu, al 6-lea meci la rând fără victorie » Învins de o nou promovată: „Îmi pare rău” + Fanii îl contestă

Dan Petrescu, într-un moment dificil în Coreea de Sud
Dan Petrescu, într-un moment dificil în Coreea de Sud

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 11:36 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 12:04

Dan Petrescu, 56 de ani, trece printr-o situație dificilă în Coreea de Sud cu Jeonbuk. Duminică, 0-1 pe terenul nou promovatei Gimcheon Sangmu. A ajuns pe locul 11 în campionat, penultimul.

Dan Petrescu nu reușește să găsească o soluție în acest început de an în Coreea de Sud. După patru egaluri la rând, numai 1-1, în Liga Campionilor Asiei și competiția internă, antrenorul în vârstă de 56 de ani a pierdut ultimele două meciuri, de fiecare dată cu același scor, 0-1.

Postecoglou, întrebat frontal: „Cum s-a descurcat Drăgușin?” » Răspunsul fără echivoc al antrenorului lui Spurs
Fulham - Tottenham 3-0
Postecoglou, întrebat frontal: „Cum s-a descurcat Drăgușin?” » Răspunsul fără echivoc al antrenorului lui Spurs

Echipa lui Dan Petrescu, opt ocazii de gol, zero goluri

A fost aproape de a atinge semifinalele AFC Champions League cu Jeonbuk, dar a pierdut la limită tot în fața unei echipe sud-coreene, 1-1 și 0-1 cu Ulsan. După eșecul de marți, încă unul duminică, în campionat, 0-1 pe terenul nou promovatei Gimcheon Sangmu.

A fost a treia etapă în K-League și Petrescu nu a câștigat încă nicio partidă. Echipa sa a avut posesie 57%, și-a creat opt ocazii de gol, dar nu a înscris. Cele trei schimbări făcute de tehnician la pauză nu au ajutat-o pe Jeonbuk.

Suporterii lui Jeonbuk, discuție aprinsă cu jucătorii și cu Dan Petrescu: „Ei au întotdeauna dreptate”

A căzut pe locul 11, penultimul. Și urmează pe 30 martie, după pauza dedicată naționalelor, confruntarea cu Ulsan, care a eliminat-o din Ligă.

La sfârșitul întâlnirii, fanii verzilor au protestat, neacceptând încă un paș greșit. Jucătorii și antrenorii au vorbit cu ei. „Îmi pare rău pentru suporterii noștri. Cred că susținătorii au întotdeauna dreptate.

Sunt oameni care plătesc bani mulți pentru a ne vedea, care își dedică timpul liber să ne sprijine. Știu cât suflet pun pentru Jeonbuk. E corect ceea ce au spus", a declarat Petrescu la conferință, potrivit Chosun.com.

Reacția fanilor: NO. Cu portretul lui Dan Petrescu

Antrenorul le cere însă fanilor să rămână în spatele echipei. „Sper să fie în continuare alături de noi. Trecem printr-o perioadă dificilă. Și astăzi am greșit o dată și am plătit. Totuși, mi-e greu să critic jucătorii, pentru că s-au implicat total. Au trecut doar trei etape din 38. Simt că ne putem reveni, poate chiar de la meciul următor".

Suporterii nu îl mai vor însă pe Petrescu. Pe Twitter a apărut mesajul NO, cu portretul tehnicianului pe O. ”Revino-ți, Jeonbuk! Unde e armura ta mintală? Unde e seriozitatea ta?”, întreabă fanii.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Son nu menajează pe nimeni după eșecul lui Tottenham, în care Drăgușin a greșit la două goluri: „De data aceasta a fost foarte, foarte dezamăgitor”
FULHAM - TOTTENHAM 3-0
Son nu menajează pe nimeni după eșecul lui Tottenham, în care Drăgușin a greșit la două goluri: „De data aceasta a fost foarte, foarte dezamăgitor”
Ianis Hagi a fost pe teren 35 de minute în Bilbao - Alaves » Nota primită de la spanioli
BILBAO - ALAVES
Ianis Hagi a fost pe teren 35 de minute în Bilbao - Alaves » Nota primită de la spanioli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
chichirichi27
chichirichi27  •  17 Martie 2024, 15:35

Hai acasa Danutz, Dancu te asteapta sa iti rezolve un nou titlu cu CFR, ca de antrenor esti oricum varza, nu ai facut nimic, nicăieri in afara de aranjamentele de la CFR, hai la scuipaceala si circul pe care il faci mereu in Romania, bravos mister danjecmaneala!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează