INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DINAMO MOSCOVA

Dan Petrescu nu exclude plecarea de la Dinamo Moscova: "Sînt dezgustat! E clar că nu ne vor"

Articol de - Publicat luni, 27 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 27 mai 2013 20:02

Dan Petrescu nu este convins că sezonul viitor îl va prinde tot la Dinamo Moscova. Fostul antrenor al Unirii Urziceni consideră că echipa sa nu a fost dorită printre primele clasate.

"În ultimele trei meciuri, aveam partide accesibile. Dar au fost împrejurări ciudate, care m-au dezgustat. Am avut opt penalty-uri nedate în ultimele patru meciuri. N-am primit nici un penalty tot campionatul. E clar că nu am fost doriţi. Cartonaşe roşii, suspendări...

Am contract doi ani cu Dinamo, dar am mai avut contracte şi cu alte echipe şi s-au terminat mai repede. Ne trebuie foarte mulţi jucători. Am făcut o listă conducerii, cu ce să aducem. Din Liga 1 nu aducem nimic", a spus Dan Petrescu la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
vallym
vallym  •  28 Mai 2013, 20:50
Postat de ovidiu_3003 pe 27 Mai 2013, 21:36

Ce mai faci stres ? Cum iti mai merge ? Bursucea e genial ...da nu l vede nimeni ...

adevarat, nu auzi unul ca mai are de invatat, ca a gresit, sau ca la anul va incerca sa fie mai bun...penibil bursucea la fel ca idolul lui piturca...

gabriv
gabriv  •  28 Mai 2013, 08:55

Go west, Dane, dar...fara escala la noi!

srobertgeorge
srobertgeorge  •  28 Mai 2013, 07:23

iniferent de echipa la care a fost , nu a pierdut niciodata un meci din cauza lui...mereu din cauza arbitrilor...nu este slab ca antrenor , greseli de arbitraj exista mereu ....ce nu are el este puterea sa isi asume responsabilitatea si pentru esecuri..

Vezi toate comentariile (22)
Comentează