INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

VIDEO+FOTO // Dani Alves s-a întors acasă! Nu mai e şomer de lux după ce semnat cu Sao Paulo

Dani Alves // FOTO: Guliver/GettyImages
Dani Alves // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2019 13:12

Dani Alves a semnat cu São Paulo. Fundaşul dreapta de 36 de ani, liber de contract după despărţirea de PSG, va juca în Brazilia, ţara natală, până în decembrie 2022.

Dani Alves şi-a găsit destul de repede echipă, după ce a postat pe Instagram CV-ul său absolut fantastic. Şi pleacă din Europa, după 17 sezoane jucate la Sevilla, Barcelona, Juventus şi PSG. Fundaşul lateral de 36 de ani, la final de contract cu parizienii, se întoarce acasă, semnând până în decembrie 2022 cu São Paulo.

dani alves

Îmbrăţişat de Rai

„Bun venit acasă, Dani Alves”, este mesajul cu care noul său club l-a primit pe jucătorul crescut la crescut la Bahia şi recent câştigător al Copei América. Desemnat şi cel mai bun fotbalist al competiţiei sud-americane, căpitanul Seleção a fost îmbrăţişat la prezentarea oficială de Rai, ex- PSG şi director sportiv al lui São Paulo. 

40 de trofeea cucerit în carieră Dani Alves, între care trei Ligi cu Barcelona. Cel mai titrat fotbalist din lume are şi patru titluri cu naţionala Braziliei, dar îi lipseşte cel mondial

Citește și:

Operaţiunea Leroy Sané: Bayern Munchen oferă 100 de milioane » Ce sumă vor Pep Guardiola și oficialii lui Manchester City

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
110050670309137
Ion Ion  •  02 August 2019, 16:46

L-a ofertat si nea Gigi, dar nu l.a convins Alves, nu credea in dumnezeu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează