INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Daţi muzica mai tare! » Man. United a angajat un expert pentru a încinge atmosfera pe Old Trafford

Old Trafford poate găzdui 76.000 de spectatori
Old Trafford poate găzdui 76.000 de spectatori

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2013 22:21

Fanii au reclamat faptul că imnul lui United şi scandările nu mai au aceeaşi intensitate şi au dat vina pe numărul tot mai mare de turişti şi corporatişti din tribune.

Deşi s-ar părea că totul îi merge ca pe roate lui Man. United, foarte aproape de al 20-lea titlu din istorie, lucrurile nu stau chiar aşa. Şefii clubului sînt îngrijoraţi în ultimul timp din cauza celui de-al 12-lea jucător al echipei: publicul!

Fanii cu vechime au atras atenţia că pe Old Trafford, zis şi "Teatrul Viselor", nu mai e atmosfera de altădată. Că imnul lui United şi scandările nu mai au aceeaşi intensitate. Şi au dat vina pe numărul în creştere al turiştilor şi corporatiştilor care vin la meciurile "diavolilor".

Conducerea a luat taurul de coarne şi a angajat un expert audio pentru a găsi o rezolvare. Acesta a asistat deja la derby-ul cu Liverpool, din ianuarie, şi este aşteptat şi pe finalul sezonului. Cu soluţii viabile!

Pe două fronturi
Sir Alex Ferguson e implicat pe două fronturi în aceste zile. Pînă luni, la derby-ul lui Man. United cu City, ce ar închide lupta pentru titlu, managerul "diavolilor" îi va ţine pumnii calului său. "Harry The Viking" e favorit la cîştigarea "Grand National", ce se dispută azi la Aintree.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
nek2013
nek2013  •  06 Aprilie 2013, 16:12
Postat de steaua.libera pe 06 Aprilie 2013, 01:46

Sa ia exemplu de la Galeria Karaoke a CFR-ului.

iar beeeeeeehai ?

kede
kede  •  06 Aprilie 2013, 10:09

GG MAN UTD

steaua.libera
steaua.libera  •  06 Aprilie 2013, 01:46

Sa ia exemplu de la Galeria Karaoke a CFR-ului.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează