INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TENSIUNI LA REAL

De la Red trimis la pensie, jucătorii îl susţin

Ruben De la Red
Ruben De la Red

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2010 00:00

Furtună neaşteptată în curtea Realului. Sătulă să-i plătească salariul anual de aproximativ 3 milioane de euro lui Ruben De la Red, indisponibil din toamna lui 2008 din cauza unor probleme cardiace (încă nu se ştie dacă el va mai juca sau nu fotbal), conducerea "blanco" a decis să-l trimită la pensie. 


Deja a transmis Ligii că jucătorul (24 de ani) e "inapt definitiv" şi a pregătit actele în urma cărora ar trebui, potrivit "Marca", să aibă o pensie de circa 1.500 de euro. Ceilalţi jucători ai Realului nu sînt însă de acord cu această hotărîre: "Ruben a păţit necazul pe teren, nu merită aşa ceva. Vom lua toate măsurile pentru a-l apăra".

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
 •  14 Ianuarie 2010, 11:21

Sincer nu vad unde e problema? Sunt milioane de oameni cu probleme cardiace dar care nu au incasat milioane de euro. Sincer imi pare rau de omul Ruben, dar nu este nevoie sa il plangem pe jucatorul Ruben, are destui bani sa isi inceapa o afacere si sa isi asigure traiul luxos in continuare.

 •  14 Ianuarie 2010, 10:49
Postat de serbancosmin pe 14 Ianuarie 2010, 10:16

cine a declarat: "Ruben a păţit necazul pe teren, nu merită aşa ceva. Vom lua toate măsurile pentru a-l apăra" ??? ...

Nu auzi mai? "Ceilalti jucatori" :)). Daca clubul era din Romania ziceau "surse de incredere din apropierea echipei". Dar daca ziceau asa de Madrid era prea gogonata.

 •  14 Ianuarie 2010, 10:48

Ceilalţi jucători ai Realului...:)))cancan curat iar :D

Vezi toate comentariile (4)
Comentează