INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Decizia care putea schimba istoria Barcelonei » Simbolul catalanilor a refuzat prima propunere primită: "Au fost cele mai rele luni! Te smulg din rădăcini la 12 ani"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 21 martie 2017 10:40

Andres Iniesta, 32 de ani, este unul dintre cei mai importanți jucători din ultimii ani ai Barcelonei, dar istoria putea fi alta.

Mijlocașul spaniol a dezvăluit cum la 12 ani a refuzat inițial să plece de la Albacete la Barcelona pentru că ar fi fost prea departe de familie și locul natal.

"Prima dată am refuzat oferta pentru că am pus înainte legătura familială. Aș fi plecat într-un loc foarte îndepărtat și aș fi stat fără părinți. În săptămânile următoare am vorbit cu tata și m-a făcut să văd totul ca pe o provocare.

În tata am mare încredere și mult respect. Știa că trebuie să fac acest pas și trebuie să suport. Au fost cele mai rele luni din viața mea, ca om, dar cu ajutorul tuturor, a fost din ce în ce mai bine.

Este foarte greu. Te smulg din rădăcini la doar 12 ani. Am mers la Barcelona cu toată familia. Eu am rămas la Academia La Masia, iar rudele la hotel. A fost cea mai neagră seară din viața mea. Tata, chiar dacă e curajos, ar fi venit să mă ia și să mă ducă acasă, dacă nu era mama care să se opună", a spus Iniesta într-un interviu pentru beIN Sports. 

403 meciuriîn 15 sezoane a strâns Iniesta la Barcelona, debutând în 2002 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
10210731773667390
Adrian Iordache  •  21 Martie 2017, 14:29

Mare jucător mare caracter! Un adevărat simbol de profesionalism.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează