INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Decizia importantă luată de Tottenham după ce Radu Drăgușin a jucat a doua oară în Premier League

Radu Drăgușin în tricoul lui Tottenham
Radu Drăgușin în tricoul lui Tottenham

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2024 09:46 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 10:36

Tottenham este foarte mulțumită de transferurile lui Radu Drăgușin (21 de ani) și Timo Werner (27 de ani), astfel că cel mai probabil Spurs nu o să mai facă niciun transfer pe ultima sută de metri. Perioada de mercato de iarnă se încheie în Anglia, joi, la miezul nopții din Marea Britanie (ora 02:00 în România).

Chiar dacă Radu Drăgușin a jucat puțin de când a venit la Tottenham de la Genoa, semnalele sunt foarte bune pentru stâlpul defensivei României. Drăgușin a intrat pe finalul partidelor din Premier League cu Manchester United (2-2) și cu Brentford (victorie, scor 3-2), iar în Cupa Angliei cu Manchester City (eșec, 0-1, în șaisprezecimi) a fost ținut pe bancă.

Florinel Coman, dat iar de gol » I s-a plâns lui Gigi Becali de doi coechipieri: „Mi-a zis: «Cum să câștigăm cu ăia?»”
FCSB
Florinel Coman, dat iar de gol » I s-a plâns lui Gigi Becali de doi coechipieri: „Mi-a zis: «Cum să câștigăm cu ăia?»”

Tottenham nu va mai face alte transferuri

Cu toate acestea, internaționalul român i-a lăsat o impresie foarte bună antrenorului Ange Postecoglou alături de Timo Werner, astfel că Tottenham nu va mai forța vreun transfer pe ultima sută de metri a perioadei de mercato de iarnă.

„Nu mai este nimic concret. Cei de la Tottenham sunt foarte fericiți că i-au transferat pe Radu Drăgușin și Timo Werner. Așa că Tottenham nu e disperată să mai facă mutări pe ultima sută de metri a perioadei de mercato”, precizează jurnalistul Dean Jones, conform site-ului spurs-web.com.

Cum s-a descurcat Radu Drăgușin într-un final de meci în care Tottenham a tremurat cu Brentford

Tottenham a învins-o pe Brentford, scor 3-2, în ciuda unor gafe incredibile în defensivă. Radu Drăgușin (21 de ani) a fost rezervă și a intrat pe teren în minutul 88.

Nici a treia partidă nu a fost cu noroc pentru Radu Drăgușin. Fundașul „tricolor” trebuie să mai aștepte până la primul meci ca titular în Premier League. Dar acest moment se apropie, la cum a arătat defensiva lui Spurs în prima repriză.

Ange Postecoglou a mizat și miercuri pe cuplul consacrat în centrul defensivei, Romero și Van de Ven. Cei doi au avut o repriză de coșmar.

Primul testat a fost olandezul, trimis într-o „sanie” la 6 metri de poartă. Nesiguranța a fost speculată de Rasmussen în minutul 12, dar reușita a fost anulată pentru ofsaid.

VAR-ul n-a mai salvat-o pe Tottenham în minutul 15. Romero a făcut greșit pasul la ofsaid. A stat inexplicabil metri buni în spatele coechipierilor de la Tottenham și i-a permis lui Toney să avanseze spre poartă. Vicario a respins șutul atacantului, dar Romero a fost și de această dată neglijent. N-a urmărit mingea și i-a permis lui Maupay să înscrie.

Postecoglou a efectuat două mutări la pauză, iar cursul jocului s-a schimbat. Udogie a egalat în minutul 48, nou-introdusul Johnson a punctat la acțiunea imediat următoare. Richarlison și-a trecut numele pe lista marcatorilor, iar meciul părea terminat.

Doar că o nouă gafă inexplicabilă i-a permis lui Toney să înscrie. Fundașul stânga Udogie a vrut să paseze către portar. N-a văzut că atacantul oaspeților stă la pândă!

Postecoglou l-a introdus pe Drăgușin în locul lui Maddison, în minutul 88, pentru a betona defensiva în secvențele finale. Ange a schimbat și sistemul în acel moment, într-unul cu 3 apărători centrali: Van de Ven (stânga), Romero (centru), Drăgușin (dreapta).

Fundașul român a fost implicat în două momente complicate. În al treilea minut al prelungirilor, Radu a sărit pe sub o centrare. Șansa lui a fost că Baptiste a reluat puțin peste bară. În minutul 6 adițional, Drăgușin s-a poziționat bine și a blocat excelent o centrare periculoasă trimisă de Toney.

Spurs a rezistat și urcă pe locul 4 în Premier League. Are 43 de puncte, la fel ca Aston Villa, dar un golaveraj superior. Următorul meci pentru Drăgușin și colegii lui va fi pe 3 februarie, de la ora 14:30, pe terenul lui Everton.

VIDEO Fratele lui Radu Drăgușin, emoționat la debutul acestuia în Premier League

Citește și:

Diferență de la cer la pământ! Cluburile din Premier au cheltuit de 10 ori mai puțin față de ianuarie 2023 » Drăgușin, cel mai scump transfer al iernii!
MERCATO
Diferență de la cer la pământ! Cluburile din Premier au cheltuit de 10 ori mai puțin față de ianuarie 2023 » Drăgușin, cel mai scump transfer al iernii!
Mihai Stoica a anunțat ultima mutare de la FCSB: „Mâine reziliază. Oricum iese Gigi și spune tot, nu e problemă”
FCSB
Mihai Stoica a anunțat ultima mutare de la FCSB: „Mâine reziliază. Oricum iese Gigi și spune tot, nu e problemă”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
brujo
brujo  •  01 Februarie 2024, 11:19
Postat de calinescu_ pe 01 Februarie 2024, 10:47

Greu pentru Radu pentru ca antrenorul nu stie sa- i dea incredere ...!!!

Zic eu sa le dai un mail alora de la Tottenham sa te angajeze ca antrenor pentru increderea lui Dragusin. :)))

calinescu_
calinescu_  •  01 Februarie 2024, 10:47

Greu pentru Radu pentru ca antrenorul nu stie sa- i dea incredere ...!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează