INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA CONFEDERAȚIILOR

Decizie importantă luată de Ronaldo » Cum vrea să tranșeze încă din vară lupta pentru ”Balonul de Aur”!

Ronaldo are în față o lună de foc și face abstracție de problemele cu Fiscul spaniol Foto: Reuters
Ronaldo are în față o lună de foc și face abstracție de problemele cu Fiscul spaniol Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 26 mai 2017 10:19

Cristiano Ronaldo refuză vacanța și va conduce campioana Europei la competiția programată între 17 iunie și 2 iulie. Căpitanul Portugaliei va juca finala Ligii cu Real, pe 3 iunie.

Cristiano Ronaldo n-are chef de vacanță. Se simte în mare formă și, mai ales, fresh. De aceea finala Ligii de pe 3 iunie, cu Juventus, nu va fi ultima sa apariție din acest sezon. Atacantul lui Real Madrid vrea să joace și la Cupa Confederațiilor, care va debuta în Rusia la doar două săptămânii după meciul de la Cardiff. Și a fost luat de selecționerul Fernando Santos în lotul de 24 al Portugaliei, al cărei prim meci e pe 18 iunie cu Mexic.

CR7 are 22 de trofee, cele mai multe din echipa lui Zizou, însă numai unul la "națională", titlul european din 2016. Căpitanul lusitanilor visează la un alt triumf, în condițiile în care Brazilia lipsește, iar Germania, regina lumii, vine cu o trupă tânără, fără destule vedete. În plus, Cristiano, 32 de ani, are un obiectiv personal. Vrea să rezolve încă din vară lupta pentru "Balonul de Aur", cu Messi, Buffon și toți ceilalți posibili contracandidați.

76 la sutădin meciurile lui Real (45 din 59) din acest sezon l-au avut pe Ronaldo în teren. Cu 13 procente în minus față de media ultimelor 6 sezoane (313 din 349)

71 de goluria marcat Cristiano în 137 de partide disputate pentru Portugalia. La numai 4 distanță de cel mai prolific internațional european, maghiarul Kocsis

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ottobraun
ottobraun  •  26 Mai 2017, 11:18

Zeul....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează