INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Decizie incredibilă luată de Maradona » Își dă fetele în judecată: ”Mi-au furat banii!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2017 12:04

Diego Maradona vrea să-și recupereze banii pe care fosta sa soție, Claudia Villafane, care, cu ajutorul Dalmei și al Gianinei, i-ar fi transferat într-o bancă din Uruguay.

Maradona pare să fie singur împotriva tuturor și se ceartă cu cine se nimerește. Și nici în familie lucrurile nu stau altfel. Marele Diego susține că fosta sa soție l-a furat și, dacă nu poate obține banii, trece la amenințări.

Anunță că le dă în judecată pe cele două fiice ale sale, Dalma și Gianina, din căsătoria cu Claudia Villafane!

Aceasta din urmă i-ar fi sustras din conturi două milioane de dolari în complicitate cu fetele și suma ar fi fost transferată într-o bancă din Uruguay. "El Pibe de Oro" și-a mandatat deja avocatul ca să le cheme la proces, argentinianul acuzând-o pe Claudia că le-ar fi convins pe Dalma și pe Gianina să-i ascundă "tranzacția". 

În prezent, Diego Maradona, 56 de ani, este antrenor la Al-Fujairah, din Emiratele Arabe Unite.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  05 Octombrie 2017, 17:29

Băi, despre copii se zice "Cum îi creşti, aşa îi ai!". Dacă la vremea respectivă Diego era mai preocupat de liniuţe şi gagici decât de educaţia fetelor, ghici ce s-a întâmplat pân' la urmă?

florin_ch
florin_ch  •  05 Octombrie 2017, 15:33

Esti idiot!

alexzece
alexzece  •  05 Octombrie 2017, 15:15
Postat de ortega pe 05 Octombrie 2017, 12:23

Capacitatea intelectuală a ăstuia e comparabilă cu a lui Claudiu Răducanu , Mitea sau Duckadam ... De IQ-ul lor s-ar mira și Gigi Becali , care reprezintă standardul prostiei ...

A fost suficient de inteligent sa se apuce de fotbal,ceea ce nu se poate spune despre latrai ce isi pierd viata stand pe un site de fotbal.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează