INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Declarații surprinzătoare ale lui Ancelotti: "Casillas a făcut greșeli și merita să fie fluierat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2015 17:19

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a vorbit în presa spaniolă despre situația de la echipă, atingînd și un subiect sensibil: Iker Casillas.

Portarul de 33 de ani a fost fluierat de fani la ultimele partide, aceștia manifestîndu-și nemulțumirea față de evoluțiile goalkeeperului.

" Iker Casillas va fi titular cu Malaga mîine, în ciuda opiniei fanilor. Mi se pare ciudat, e straniu ca un fotbalist să fie fluierat atunci cînd nu merită.

Noi am fost criticați de multe ori și am meritat-o. Iker a meritat-o și el de cîteva ori cînd a făcut erori normale pînă la urmă și a acceptat asta fără probleme. Situația este mai complicată atunci cînd nu există motiv în spatele acestor manifestări", a explicat Ancelotti.

"Nu e nici o grabă să semnez prelungirea cu Real Madrid. Mai am un an de contract și voi vedea dacă continuu sau nu. Clubul îmi poate face o propunere oricînd, azi, în septembrie, sau poate să nu-mi facă deloc"  Carlo Ancelotti

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cry_67
cry_67  •  17 Aprilie 2015, 21:17

Casillas este o legenda ! Acei suporteri ai Realului care il "hulesc" in acest moment sunt niste |d|*** ! Asa au reusit sa il alunge de la echipa si pe "RAUL Madrid" dupa toate cate a facut acest atacant pentru ei. Pe langa faptul ca acei suporteri habar nu au ce au insemnat acesti oameni pentru ei, la fel si unii dintre dumneavoastra il asociati pe CASILLAS cu statutul de "al treilea" portar la CSU!!! In primul rand cine este aceasta CSU care a fost INVITATA sa participe in Liga1, o echipa care s-a format peste noapte, care PRETINDE ca este ADEVARATA UNIVERSITATEA CRAIOVA si, care are doua petarde de portari !!!?? Domnilor ( in primul rand ovidiu_3003) mai ganditi-va o data inainte de a posta niste... idiotenii !!! In al doilea rand, NICI un portar din urmatorii 20 de ani nu va ajunge la nivelul lui Casillas care, repet, este o LEGENDA !!! Multumesc. Sa aveti o zi frumoasa !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

xftw
xftw  •  17 Aprilie 2015, 20:41
Postat de ovidiu_3003 pe 17 Aprilie 2015, 17:52

Casillas ar fi al treilea portar la CSU ...

Ce dealer ai,amice?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Aprilie 2015, 17:52

Casillas ar fi al treilea portar la CSU ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează