INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID - REAL MADRID 2-1 (2-4 LA GENERAL)

Declarația care a uimit pe toată lumea » Ce a spus un jucător vital al lui Atletico despre calificarea Realului în finala Ligii

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 15:16

Real Madrid s-a calificat în finala Ligii după 3-0 și 1-2 cu Atletico Madrid. În ultimul act o așteaptă Juventus, pe 3 iunie, la Cardiff. 

Fundașul brazilian al lui Atletico, Filipe Luis, a vorbit despre meci și a recunoscut supremația "albilor", declarând că victoria la general a echipei lui Zidane este perfect meritată.

"Simeone e mândru de noi. Am dat totul. Am luptat enorm în fiecare semifinală ca să ajungem iar în finală, să ne urmăm visul. Trebuie să recunoaștem că Real Madrid merită să fie acolo. Au o echipă foarte bună, se adaptează la orice meci, pot construi cu fundașii, pot juca mingi lungi, pot juca pe contraatac, la fazele fixe sunt iarăși buni.

E foarte, foarte greu să jucăm împotriva lor. Nu e vina noastră. Multe echipe au avut șansa să îi bată și nu au reușit. Merită să fie în finală. Noi am dat absolut totul, suntem mândri, dar trebuie să visăm în continuare, să muncim, poate sezonul viitor vom ajunge iar în finală", a spus Filipe Luis.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
ottobraun
ottobraun  •  11 Mai 2017, 16:55

omul a spus adevarul! bravo!

poison
poison  •  11 Mai 2017, 16:33
Postat de eugen555 pe 11 Mai 2017, 16:29

vai de mama voastra de jurnalist de 2 bani !!!!.....si când te gandesti ca sunt platiti sa scoata enormitatile asta din putul gandirii !

Asa cum exista fotbalisti care joaca in lehamite, dau centrari prin tribuna, trag ca la rugby etc dar incaseaza salarii enom de mari si complet nemeritate pt valoarea lor, asa sunt si jurnalisti care mimeaza scrierea, dau copy paste de prin alte parti, expun ineptii sau propriile pareri stupide si totusi incaseaza un salariu.. C'est la vie!

eugen555
eugen555  •  11 Mai 2017, 16:29

vai de mama voastra de jurnalist de 2 bani !!!!.....si când te gandesti ca sunt platiti sa scoata enormitatile asta din putul gandirii !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează