INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Declarație în premieră despre celebra gafă a lui Gerrard din 2014: "N-am spus asta niciodată până acum"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 09:05

Fostul jucător al lui United, Gary Neville, a vorbit despre celebra fază din 2014 care l-a avut protagonist pe Steven Gerrard. Căpitanul lui Liverpool a alunecat în meciul decisiv pentru titlu și i-a permis lui Chelsea să înscrie golul de 2-0, prin Demba Ba.

"N-am vorbit despre asta până acum, la acel moment era o rană deschisă pentru Liverpool, pentru fani și pentru Gerrard personal. Dar cred că portarul (n.r. Mignolet) trebuia să se descurce mai bine la acea fază. N-am mai spus asta niciodată. Dacă s-ar fi întâmplat sezonul acesta, Alisson o scotea. Cred că în 8 cazuri din 10 o salva.

E un șut slab al lui Demba Ba, nu mi se pare că era încrezător. Mingea intră în poartă și nimeni nu dă vina pe Mignolet. Alisson ar fi scos-o", a declarat Neville la Sky Sports.

Lider în Premier League, Liverpool joacă duminică acasă cu United, de la 18.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  12 Decembrie 2018, 11:34

Alt deștept. Când scapă atacantul singur cu portarul și înscrie se dă vina pe portar,nu pe cel care i-a oferit șansa atacantului. Asta pentru că îl cheamă Gerard și nu are voie să greșească. Lasă că fotbalul e doar un sport, cine face depresie că nu a câștigat Premier League se poate considera un prost de lux fericit. Auzi tu, să nu cumva să sufere Steven, offf...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează