INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

DeGeaba fără Edurne! » De Gea suferă la Manchester de dorul iubitei rămase la Madrid

Edurne García Almagro a colaborat cu De Gea în decembrie 2010 la unul dintre cîntecele sale
Edurne García Almagro a colaborat cu De Gea în decembrie 2010 la unul dintre cîntecele sale

Articol de - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 22 ianuarie 2013 20:55

Ultima gafă cu Tottenham a tînărului portar l-a înfuriat pe Ferguson. Managerul lui United l-ar putea trimite înapoi, în Spania, la cîntăreaţa blondă cu 5 ani mai mare decît David.

Spaniolul De Gea are şanse mici să devină noul Schmeichel. United a plătit 20 de milioane de euro pentru David, însă după 18 luni Ferguson şi-a pierdut răbdarea cu portarul de 22 de ani.

Ultima sa gafă, care duminică a costat-o două puncte cu Tottenham (1-1), l-ar putea trimite înapoi la Madrid. Acolo a rămas iubita lui De Gea, cîntăreaţa pop după care goalkeeperul suferă la Manchester.

"Daily Mail" a descoperit în blonda de 27 de ani motivul scăderii de formă a lui David. Blonda Edurne, fostă prezentatoare TV şi care a jucat şi în trei scurtmetraje, n-a vrut să-l urmeze în Regat şi despărţirea îl macină.

Mai mult, spaniolul încă nu se descurcă în engleză şi comunică prost cu colegii din apărare. Dovadă că în 22 de meciuri a primit 26 de goluri în acest sezon, reuşind doar patru "clean-sheet"-uri.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
supercata
supercata  •  23 Ianuarie 2013, 12:06

a gafat?.ahahahahahahaha

Vezi toate comentariile (1)
Comentează