INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRANADA - BETIS SEVILLA 4-1

Depășit! Nota 4! Alin Toșca, liderul apărării andaluze în fața Barcelonei și Valenciei, a greșit și el într-o seară de coșmar pentru Betis

Articol de - Publicat duminica, 19 februarie 2017 00:00

Două meciuri, Alin Toșca a visat frumos în Spania. Apărarea a fost punctul forte al lui Betis și la 1-1 cu Barcelona, și la 0-0 în fața Valenciei.

Iar "tricolorul" a fost cel mai bun om al acestei defensive. Notat cu 8 de cotidianul local Estadio Deportivo.

Vineri, la prima partidă în deplasare cu alb-verzii, fostul stelist n-a avut nici el reacție pe terenul Granadei. Nu a reușit să acopere marile erori ale colegilor săi, pierzându-se în mijlocul unei formații sedate.

Într-un sfert de oră, Betis a fost la pământ. Trei goluri primite în cascadă.

1-0 (18): Alegria a pierdut mingea ușor la mijlocul terenului, într-un moment când întreaga echipă era pregătită pentru faza ofensivă. Contraatacul gazdelor a tăiat ultima linie andaluză. Carcela a înscris cu o scăriță la colțul scurt.

2-0 (28): Mandi a încercat să dribleze aproape de careu, a fost deposedat și Hector a centrat perfect în fața porții. Toșca n-a mai avut timp să-l marcheze pe Adrian Ramos, a fost depășit de minge. Ramos punctând cu capul din spatele stoperului.

3-0 (33): o nouă contră-blitz a Granadei. Șut Carcela și gol Pereira, după ce Adan a respins greșit.

După această repriză de coșmar, nimic nu mai putea fi salvat. Betis a pierdut cu 4-1. Și jucătorii săi au primit multe note de 2 și 3 în Estadio Deportivo. Toșca? 4! "A fost cel mai puțin rău", a comentat ED. "Dar nici el nu a avut vreo acțiune care să merite remarcată".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
blatistu49
blatistu49  •  19 Februarie 2017, 10:01

parca e ofertat de BARCA si REAL

1618597915124142
Alexandru Chis  •  19 Februarie 2017, 09:12

In sfirsit, vor vedea si spaniolii de ce Tosca a fost lasat sa plece de la Steaua! Este un "gefeour de serviciu" care-ti pierede un meci cind lumea iti este mai draga. Asteptam "provoncia"... andaluza!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează