INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Derapaj periculos » Alarmă la Bayern înainte de duelul cu principala contracandidată la titlu: ”Poate jucau cu gândul la Borussia”

Munchenezii privesc în gol. Al doilea eșec al sezonului, după 1-3 la M'gladbach, e realitate
Munchenezii privesc în gol. Al doilea eșec al sezonului, după 1-3 la M'gladbach, e realitate

Articol de - Publicat vineri, 04 martie 2016 00:00

Liderul s-a împiedicat exact înaintea duelului de la Dortmund cu principala contracandidată la titlu.

Bayern trebuie să se reinventeze. Urgent! Adversarii au învățat-o pe de rost și cînd mai prinde și câte-o zi proastă, cum s-a întâmplat miercuri, e jale!

Mainz-ului i-a fost de ajuns să bage autocarul în poartă ca să-i aducă pe bavarezii lipsiți de idei la disperare. Și cu două contraatacuri-fulger le-a dat o lovitură (2-1) ce ar putea avea urmări în lupta pentru titlu.

Dortmund, 2-0 la Darmstadt, s-a apropiat la 5 puncte. Iar mîine seară e duelul direct. În deplasare! "Poate că unii jucători au fost cu gândul la Borussia și-au crezut că s-o bată pe Mainz va fi simplu. Pe teren au făcut însă prea puțin pentru o victorie și de acum nu ne mai putem permite nici un pas greșit", a analizat directorul executiv Karl-Heinz Rummennigge, al cărui mesaj e limpede: "Sâmbătă n-avem voie să pierdem".

Ghinion, Uli!

După 21 de luni în spatele gratiilor, pentru evaziune fiscală, Uli Honess a apărut din nou pe Allianz Arena. Fostul președinte al lui Bayern a fost întîmpinat cu urale de fani, dar jocul modest al echipei i-a tăiat repede entuziasmul. Iar la final a dispărut rapid în catacombe.

78%posesie, 16 șuturi la poartă și 11 cornere (la zero!) nu i-au ajuns lui Bayern pentru 3 puncte

10 lunisunt de la precedentul eșec suferit de bavarezi acasă: 0-1 cu Augsburg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează