INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Deși presa britanică susține că vrea să încerce o nouă aventură, Koscielny este ferm: "Vreau să îmi pot duce la bun sfârșit contractul" » O echipă din Ligue 1 îl dorește

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 21 mai 2017 23:30

Fundașul central al lui Arsenal, Laurent Koscielny, ar putea ajunge în Ligue 1, fiind dorit de Olympique Marseille.

Deși presa britanică scrie că își dorește să încerce o nouă aventură, într-un interviu acordat ieri publicației SFR Sport, Koscielny a spus că vrea să își ducă la bun sfârșit contractul cu gruparea londoneză.

"Înainte să ajung la Arsenal, nu am stat niciodată mai mult de doi ani la un club. Sunt la al șaptelea sezon, este ceva foarte important, chiar în viața mea, în afară de fotbal. Am legături cu această țară, cu acest oraș, copiii mei s-au născut aici, mă simt bine. Aș vrea să îmi pot duce la bun sfârșit contractul", a spus Koscielny.

În vârstă de 31 de ani, Koscielny a venit la Arsenal în iulie 2010 de la gruparea franceză FC Lorient pentru 12,5 milioane de euro.

Fundașul este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 22 de milioane de euro și mai are contract cu gruparea londoneză până în iulie 2020.

Francezul a debutat în 2011 la naționala țării sale adunând 44 de selecții în care a înscris un gol.

43 de partidea disputat Koscielny în acest sezon în toate competițiile reușind 2 goluri și o pasă de gol

Surse: tribalfootball.com,  clubcall.com, thesun.co.uk

 Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează