INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Despicat pînă la os! » Robben va fi trecut şase săptămâni pe linie moartă

Robben urlă de durere, medicii încearcă să-i oprească sîngerarea // Foto: Guliver/GettyImages
Robben urlă de durere, medicii încearcă să-i oprească sîngerarea // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 06 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 05 decembrie 2013 20:23

Rana pe care i-a făcut-o la genunchi portarul lui Augsburg, cu crampoanele, îl trece pe atacantul lui Bayern pe linie moartă. Va pierde Mondialul cluburilor (11-21 decembrie).

Vestea a picat ieri ca un trăsnet pentru Pep Guardiola. Antrenorul lui Bayern nu va mai putea conta pe Arjen Robben în acest an. Rana pe care i-au provocat-o olandezului crampoanele portarului de la Augsburg la genunchi e prea adîncă pentru a se vindeca pînă la startul Mondialului cluburilor din Maroc (11 decembrie), cum spera Pep.

"I-a despicat carnea pînă la os", a dezvăluit doctorul Muller-Wohlfahrt. Şi cît de bine îi mersese olandezului pînă acum în acest sezon: 0 accidentări, 13 goluri, 11 assisturi. Marcase inclusiv în meciul de Cupă de la Augsburg (2-0). Iar acum, asta!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
redgofcd
redgofcd  •  06 Decembrie 2013, 15:04

Putin mai grav decat ce-a patit Rooney cand l-a calcat involuntar Rodallega.

detoatepttoti
detoatepttoti  •  06 Decembrie 2013, 15:01

si cand te gandesti ca in vara scriau ca guardiola nu mai conteaza cu el si e liber sa caute alta echipa, tot timpul a fost bun acest jucator dar pacat de accidentarile lui dese, motiv pentru care a fost vandut de la madrid.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează