INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Dezvăluire» Momentele amuzante care i-au condimentat viaţa lui Pato

Pato (22 de ani) este la AC Milan din 2007
Pato (22 de ani) este la AC Milan din 2007

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 martie 2012 17:08

Fiecare om are secretele sale, iar Alexandro Pato nu face excepţie. Şi-a divulgat însă o parte dintre ele într-un material amplu în revista ”GQ”. Atacantul Milanului a povestit despre nu mai puţin de 50 de momente care i-au marcat viaţa în ultimii ani. Iată 10 dintre ele.

1. Într-o dimineaşă din 2008, Pato i-a spus vărului său: ”Să luăm viteză, trebuie să ajungem repede la Novara, am examen pentru permisul auto”. Vărul a ascultat, a apăsat pedala de acceleraţie şi într-o jumătate de oră plăteau taxa de autostradă spre Bologna. A greşit însă intrarea pe autostradă. Brazilianul a trebuit să aştepte încă o lună ca să dea examen.
2. De mic, pe jocurile video a vrut să fie mereu în echipa lui Del Piero. Este fotbalistul său preferat.
3. În primele două zile ca turist în Italia a stat la Verona şi a privit ore în şir, încîntat, balconul lui Romeo şi al Julietei.

4. Înainte de a intra prima dată în Scala, alături de Barbara Berlusconi, nu ştia ce înseamnă musica de operă. Şi-a cumpăprat cărţi pentru a studia.
5. Marele lui vis este să-şi cumpere o insulă.
6. Intrigat de personaj, aşa cum le-a mărturist colegilor, şi-a achiziţionat o carte despre Barack Obama. A adormit după 10 minute de lectură.
7. Nu se pricepe la dans, de aceea este mereu ironizat de coechipieri: ”Eşti unicul brazilian care nu ştie să danseze!”. Faimoase, dar şi dureroase, rămîn mişcările alături de Robinho şi Thiago Silva după hit-ul ”Ai se eu te pego”.


8. Pato: ”Cel mai bun fundaş cu care m-am înfruntat este Fabiano Santacrocce”. Acesta e de regulă rezervă la Parma.
9. Primul prînz la Milanello: paste cu sos de roşii, paste cu peşte, paste du dovlecei. Antrenorul Carlo Ancelotti s-a apropiat, l-a văzut foarte nedumerit şi i-a oferit cîteva sfaturi legate de bucătăria italiană.
10. De cînd este în Italia a crescut 8 centimetri şi cu 8 kilograme .

 

 

 

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  07 Martie 2012, 18:35

Un jucator foarte bun, dar din pacate ipohondru!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează