INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COREEA DE NORD

VIDEO Dezvăluiri de senzație despre Kim Jong-un » Golul pe care liderul nord-coreean l-a trăit cu intensitate: "E mare fan"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 aprilie 2017 09:28

Liderul nord-coreean Kim Jong-un, care a preluat puterea după moartea tatălui său, Kim Jong-il, în 2011, a devenit cunoscut atât pentru dictatura sa brutală, cât şi pentru stilul de viaţă extravagant.

Senatorul italian Antonio Razzi a fost recent într-o vizită în Coreea de Nord și a vorbit despre pasiunile lui Kim Jon: "Este un mare fan al fotbalului din Italia, dar îi place și NBA-ul", a spus acesta.

Conform celor spus de Razzi, Kim Jong-un a trăit intens golul fotbalistului din Coreea de Nord, Han Kwang-Song, pentru Cagliari în meciul cu Torino.

Kim Jong-Un nu se uită doar la partidele lui Cagliari, ci și la Juventus, Inter sau AC Milan. Senatorul a dezvăluit pentru Gazzetta dello Sport că Juventus ar umple stadionul de 114.000 de locuri de la Phenian.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  27 Aprilie 2017, 13:05

Nu pot intelege cum puteti scrie despre un asemenea personaj odios. Nu aveti nici o jena? Chiar sunteti *** si oripilati cu asemenea stiri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close