INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Dezvăluiri din La Liga » Real Madrid ar fi promis prime celor de la Granada pentru a încurca Barcelona

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2016 18:40

Barcelona și Real Madrid au rămas în lupta la titlu, cele două fiind despărțite de un singur punct. Catalanii vor juca în ultima etapă în deplasare cu Granada, în timp ce formația din capitala Spaniei va avea meci greu la Deportivo La Coruña.

Cotidianul spaniol AS a scris astăzi că portarul Granadei, Ivan Kelava, ar fi dezvăluit pentru portalul goal.com că Real Madrid le-ar fi promis prime jucătorilor de la Granada pentru a încurca Barcelona.

"Colegii mei mi-au spus că e un lucru normal să primești stimulente financiare de la alte cluburi", ar fi fost declarația lui Kelava.

Portarul Granadei a ieșit în presă după apariția acestei declarații și a negat totul: "Au fost interpretate cuvintele și am fost înțeles greșit din cauza traducerii".

Cotidianul AS a publicat captura cu declarația portarului, însă Kelava a continuat să nege.

"Când am ajuns la antrenament, am fost contactat de președintele Quique Pina, care era foarte îngrijorat după apariția știrii. Eu nu știam despre ce vorbește, mi-a zis că a apărut în cotidianul AS, m-am simțit foarte supărat pentru că n-am zis așa ceva. A fost un interviu acordat unui ziarist din Croația, dar interviul a apărut și în Goal, varianta în italiană. Ei au tradus corect, însă, nu știu ce s-a întâmplat în varianta din AS"
Ivan Kelava

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
bigdeal
bigdeal  •  12 Mai 2016, 12:34

Nici un comentariu,nimeni nu are nimic de obiectat. Ia sa fi fost vb despre Steaua...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează