INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Dezvăluiri incendiare ale unui fost mare portar: "Abramovici a cumpărat finala Ligii cu Bayern" :O

Articol de GSP - Publicat marti, 28 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 ianuarie 2014 14:18

Fostul mare portar al Germaniei, Oliver Kahn, a dat o declaraţie incredibilă cu privire la finala de Champions League cîştigată de Chelsea în faţa lui Bayern.

Kahn a spus într-un interviu pentru Kicker că o promovare în Bundesliga costă în jur de 25 de milioane de euro, în timp ce o finală de Champions League valorează 300 de milioane de euro. Adică de un asemenea buget ai nevoie pentru a te impune în cea mai bună competiţie a cluburilor.

"Abramovich a cumpărat trofeul, dar cu ce este mai diferită Chelsea decît Barcelona, Manchester City, Real Madrid sau Bayern?

Ceea ce contează este numai banul, el decide în absolut toate privinţele, deşi UEFA a încercat să facă un pas în direcţia stopării acestui decalaj imens dintre cluburi, dar marile cluburi îşi văd mai departe de treabă”, a spus fostul portar al Germaniei pentru Kicker.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (60)
silasbufu
silasbufu  •  30 Ianuarie 2014, 02:10

Sunteti niste imbecili. Faceti orice pentru un click. Pa

nrudolf
nrudolf  •  29 Ianuarie 2014, 17:44
Postat de calinescupoliiasi pe 29 Ianuarie 2014, 13:33

ce a spus kahn n-are nicio legatura cu ce se intelege din articolul asta. kahn se referea la puterea banilor de a "cumpara" performantele peste noapte. chelsea era o echipa de nivel mediu spre bun atat in campionat, cat si in europa, inainte sa ii ia Abramovich. daca ar fi evoluat ca un club obisnuit, fara sa dispuna de un sac de bani fara fund, nu ar fi avut puterea financiara sa aduca jucatorii pe care i-a luat, prin urmare nu ar fi avut performantele din ultimii ani. asta zice kahn, nu ca abramovich s-ar fi dus la uefa sau la bayern cu o valiza de bani si ar fi cumparat trofeul. el face o observatie, nu o acuzatie.

Buna ziua ! Stimate d-le jurnalist ati comis o greseala de interpretare.Fostul goalie si legenda bavareza,si-a reiterat opinia,domnia sa,subliniind,puterea factorului financiar al marilor forte care acced podiumului suprem,adjudecand trofee mult ravnite precum EC2 sau UCL.Dl in cauza n-a introdus in ecuatia exprimarii,cuvintele cu implicatii juridice: mita,trafic de influenta ,ceea ce ar fi avut un impact major,in lumea sportului cu balonul rotund..

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  29 Ianuarie 2014, 14:39
Postat de gabi.competitii.ro pe 28 Ianuarie 2014, 22:29

Ce minciuni! Kahn nu a spus asa ceva, este doar interpretarea voastra. Kahn s-a referit la BUGETE!!! A spus ca Chelsea a "cumparat" Liga Campionilor, adica a bagat foarte multi bani pentru a o castiga, dar nu a pomenit de nicio vanzare de meci de catre Bayern. Se cunoaste ca nu l-ati auzit vreodata pe Kahn vorbind. Asta e comentator la televiziunile germane, e un tip elegant, precis, nu-l vezi pe el venind cu "sforaieli" tip GSP... Sa va fie rusine!

exact, articolul asta e una dintre cele mai nesimtite scorneli pe care le-am vazut vreodata in presa... cel ce a scris aceasta mizerie ar trebui sa fie concediat PE LOC, daca ar fi vorba de un site/ziar serios.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează