INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Dezvăluiri șocante ale unui jucător din Premier League: "Antrenorul ne-a ținut 40 de minute nemișcați în frig. Cădeau frunzele pe noi și tremuram"

Felix Magath, pe vremea când era antrenor la Fulham. Steve Sidwell (ultimul din dreapta) // FOTO: Guliver / Getty Images
Felix Magath, pe vremea când era antrenor la Fulham. Steve Sidwell (ultimul din dreapta) // FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 09:55

Steve Sidwell, fost jucător al lui Fulham, a povestit cum i-a pedepsit tehnicianul german Felix Magath după un meci pierdut. 

Felix Magath, 64 de ani, a pregătit-o pe Fulham din februarie până-n septembrie 2014, însă foștii săi jucători n-au rămas cu amintiri plăcute de pe urma scurtei colaborări cu tehnicianul german.

Unul dintre ei, Steve Sidwell, a povestit la "BBC 5 live Sport" cum i-a pedepsit după un eșec în deplasare.

"Când am ajuns acasă, Magath ne-a spus: «Vreau să ne vedem mâine dimineață la opt». A doua zi, la antrenament, surpriză! Ne-a cerut să ne așezăm pe teren în formula 4-4-2, în care pierduserăm, după care a precizat: «Ieri n-ați vrut să alergați, așa că nu veți alerga nici astăzi». Și ne-a ținut 40 de minute nemișcați. În frig! Cădeau frunzele pe noi și tremuram. A fost cumplit!", a povestit Sidwell, acum la Brighton.

"Magath n-avea o problemă cu alcoolul. Înaintea meciurilor în deplasare îți permitea să bei o bere sau un pahar cu vin"
Steve Sidwell, fost jucător Fulham

0.80 puncte
pe meci a făcut Magath la Fulham, cu care a retrogradat în 2014 din Premier League

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  27 Septembrie 2017, 12:07

La salariile pe care le primesc, trebuia să-i țină așa în pielea goală și pe urmă să-i pună să-și tragă șuturi în fund unii altora.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează