INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROCES

Dezvăluirile lui Cristiano Ronaldo în fața judecătoarei: "Mi-a spus că toți fotbaliștii procedează așa" » Ce spune despre revenirea în Anglia

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2017 10:04

Postul de radio Cadena SER a scos la lumină câteva fragmente din declarația vedetei lui Real la tribunal: "Întotdeauna mi-am plătit impozitele. În Anglia, nu am avut probleme niciodată, de aceea mi-ar plăcea să mă întorc".

Pe 31 iulie, Cristiano Ronaldo a fost audiat de judecătoarea Mónica Gómez Ferrer la tribunalul din Pozuelo (Madrid). E acuzat de evaziune fiscală, ascunzând 14,7 milioane de euro în paradisul caraibian, riscă 7 ani de închisoare, dar susține că e nevinovat. Cadena SER și agenția EFE au subliniat câteva fragmente din declarația golgeterului de la Real.

"Deschizi Google și se află totul despre Cristiano"

"Întotdeauna mi-am plătit impozitele. În Anglia, nu am avut probleme niciodată, de aceea mi-ar plăcea să mă întorc", a afirmat portughezul. "Eu nu pot ascunde nimic. Ar fi ridicol. Sunt ca o carte deschisă. Deschizi Google și se află totul despre Cristiano. De exemplu, revista Forbes a dezvăluit toate câștigurile mele. Mereu am spus că voi plăti ce trebuie să plătesc, pentru că adevărul iese la iveală".

Când magistratul a accentuat subiectul taxelor, Ronaldo a reacționat: "Doamnă, vă privesc în ochi și vă zic adevărul. Dacă vă mint, mai chemați-mă o dată și puneți-mi altă penalizare!".

"Mi s-a spus că toți fotbaliștii procedează astfel"

A fost întrebat și de Tollin Associates Ltd, societatea fondată de CR7 în Insulele Virgine Britanice, căreia i-a cedat integral drepturile sale de imagine.

"Am creat Tollin când am ajuns la Manchester. Mi-a recomendat Chris Farnell, avocatul lui United. Mi-a spus că toți fotbaliștii procedează astfel, iar eu nu voiam să fiu o excepție. Vreau să fiu deosebit doar pe gazon, în afara terenului sunt ca toți ceilalți". 

"Eu le-am cerut întotdeauna avocaților mei să plătească impozitele, să nu facă nicio prostie"
Cristiano Ronaldo, atacant Real Madrid

"Jorge Mendes nu e doar impresarul meu, ci și nașul copiilor mei și persoana în care am cea mai mare încredere. Jorge e ca mine, nu știe nimic de impozite"
Cristiano Ronaldo, atacant Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  05 August 2017, 12:49

Omul a zis adevarul gol, golut.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează