INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Diavolul cu chip de Hello Kitty » Ce bizară colaborare! Milan rebranduită cu o pisică japoneză

+1   FOTO
"Micul Faraon" El Shaarawy va putea jongla cu mingea, făcînd pase cu noua mascotă a echipei

Articol de - Publicat miercuri, 01 aprilie 2015 00:00 / Actualizat marti, 31 martie 2015 21:16

Rossonerii au găsit soluţia anticriză, semnînd un contract cu Sanrio pentru lansarea unei colecţii exclusive în aprilie, dorind să atragă pe San Siro femeile şi cei mai tineri tifosi.

Dacă tot nu mai sperie pe nimeni în Serie A, rătăcindu-se la mijlocul clasamentului, AC Milan s-a gîndit să-şi facă o schimbare de imagine. Temutul Diavol, porecla rossonerilor, şi-a găsit o nouă parteneră pentru rebranduire: Hello Kitty! Simpatica pisicuţă albă a companiei japoneze " Sanrio".

Bizara colaborare anunţată ieri prevede lansarea la mijlocul lunii aprilie a unei colecţii exclusive, destinate femeilor, dar şi celor mai tineri suporteri, în dorinţa de a-i convinge să vină pe San Siro. Hello Kitty va fi şi mascotă a squadrei lui Pippo Inzaghi şi va apărea pe teren înaintea meciurilor.

"Ideea asocierii unui suflet feminin cu sportul prin excelenţă masculin a fost incitantă. Personajul o să prindă la public, avînd impact şi la fanii asiatici", a explicat directorul comercial Jaap Kalma.

8 este locul ocupat de Milan în Serie A după 28 de etape, cu 38 de puncte, la 9 distanţă de zona Europa League

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
isrou
isrou  •  01 Aprilie 2015, 13:34

hello kitty nu-i pisica ci un personaj fictiv, FETITA...hautorule, da o cautare pe goagal inainte sa scrii sau intreaba copilul daca ai , vezi ca el stie.

tripp
tripp  •  01 Aprilie 2015, 10:26

spui (je)gsepe, si tragi apa, ,,...a companiei chineze"Sanrio".,, dar apoi au modificat corect stirea nenorocitzii....nu-i nimic va iese stapinul in citeva zile si va puteti desfasura in voie apoi....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează