INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Diego Maradona are din nou probleme! A fost blocat de poliție pe aeroportul din Buenos Aires » Prima reacție a argentinianului

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2016 18:37

Diego Armando Maradona (55 de ani), unul dintre cei mai mari fotbaliști ai planetei, are din nou necazuri. De această dată nu mai e vorba de droguri sau de femei.

Argentinianul a fost oprit de poliție pe aeroportul din Buenos Aires pe motiv că pașaportul pe care-l deține ar fi fals. Fostul fotbalist n-a fost lăsat să se îmbarce în cursa cu destinația Dubai.

„N-am lăsat pe nimeni să-mi conducă viața. De 15 ani, fac numai ce vreau eu, nu-mi dictează nimeni nimic. E o prostie această plângere de furt. Avocatul meu va avea obligația de a cerceta această minciună orchestrată politic.

E o revanșă a cuiva din anturajul președintelui Argentinei, Mauricio Macri, pentru unele declarații acide la adresa acestuia”, a declarat Maradona în presa din Argentina.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close