INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Din aeroport la antrenament. La 6:30 dimineața! Mourinho a tăiat cele două zile libere la United și, după zborul de 11 ore de la Beijing

Articol de - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 00:00

Mourinho i-a șocat pe jucători la întoarcerea în Manchester.

Managerul lui United i-a anunțat ieri pe aeroport să-și ia gândul de la cele două zile libere programate inițial. Obosiți după un zbor de 11 ore făcut de la Beijing, "diavolii roșii" au trebuit să meargă direct la cantonamentul Carrington. Deși aterizaseră în Anglia la 5:00! Cum-necum, la 6:30 s-au prezentat la antrenamentul matinal, după ce, destul de amabili, nu i-au refuzat pe suporterii ce s-au trezit devreme pentru autografe.

Jose nu i-a menajat deloc și i-a solicitat timp de două ceasuri. Portughezul a vrut să recupereze ce pierduseră elevii săi în finalul turneului chinezesc, inclusiv derby-ul de luni cu Man. City, anulat din cauza terenului impracticabil. "Am un grup excelent și modul în care jucătorii s-au implicat la antrenamentul intens dovedește că sunt adevărați profesioniști", a declarat satisfăcut Mou. Care nu mai are la dispoziție decât 11 zile să pregătească meciul din Supercupa Angliei cu Leicester.

1 victorieare Mourinho cu United în amicalele verii, 1-0 cu Wigan. A pierdut în China unicul meci jucat, 1-4 cu Dortmund. Urmează Galata, pe 30 iulie, și Everton, pe 3 august

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Iulie 2016, 11:20

...un adevarat profesionist ...un antrenor imens...de neegalat...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează