INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Beşiktaş la picioarele lui Ronaldinho! » Cele 10 cereri de lux ale starului brazilian pentru a semna cu turcii! Salariu fabulos

Ronaldinho, stînga, a cîștigat anul trecut Copa Libertadores cu Atletico Mineiro
Ronaldinho, stînga, a cîștigat anul trecut Copa Libertadores cu Atletico Mineiro

Articol de - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 ianuarie 2014 10:24

Pentru a semna pînă-n 2016, mijlocaşul de 33 de ani le-a cerut turcilor, printre altele, bilete de avion, maşină cu şofer, telefon fix şi mobil, personal de serviciu, toate plătite de club.

Turcii visează deja la "transferul secolului": Ronaldinho la Beşiktaş, pînă-n 2016! Roberto Assis, fratele şi totodată impresarul mijlocaşului de 33 de ani, tocmai a fost la negocieri, la Istanbul.

Iar potrivit cotidianului Fanatik, le-a pus "vulturilor" nu mai puţin de 10 condiţii pentru ca Dinho să vină în Superlig:
1. Bilete de avion pentru 7 călătorii pe an în Brazilia alături de familie
2. O maşină mereu la dispoziţie, cu şofer şi benzina plătite integral de club
3. Salariul personalului care-i va deservi locuinţa suportat de Beşiktaş
4. Sponsori exclusivi
5. Un telefon fix şi unul mobil achitate de club
6. Posibilitatea de a pleca după numai un sezon
7. Un salariu de 6 milioane de euro net stagional, dublul celui pe care-l ia la Atletico Mineiro
8. Penalităţi dacă Beşiktaş nu-i plăteşte salariul două luni la rînd
9. Procent din vînzarea tricourilor sale
10. Bonusuri de obiectiv: titlul în Turcia (500.000 euro), cîştigarea Europa League (1 milion euro), calificarea în Ligă (1 milion euro), triumf în ediţia 2014-2015 a Ligii (2 milioane euro).

Fanatik susţine că "vulturii" i-ar fi acceptat pretenţiile lui Dinho şi Roberto Assis urmează să le dea răspunsul într-o săptămînă. El se va întîlni în următoarele zile şi cu preşedintele lui Atletico Mineiro, Alexandre Kalil, care ar vrea să-i prelungească mijlocaşului contractul. Dar, susţine acelaşi Fanatik, oferta lui e sub ceea ce pune Beşiktaş la bătaie.

15 milioane de euro net ar urma să cîştige Ronaldinho în doi ani şi jumătate la Beşiktaş numai din salariu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
alucian75
alucian75  •  08 Ianuarie 2014, 17:07
Postat de laurmarian pe 08 Ianuarie 2014, 11:34

Il vrei la steaua? :))

Cine stie, poate anul asta e cu noroc pentru tine si inveti sa scrii mai mult decat cele 4 cuvinte pe care le stii! Iti urez succes! Ai trecut testul - stii sa le scrii pe astea 4 corect, chiar de mai multe ori, deci nu este o intamplare!

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  08 Ianuarie 2014, 14:12
Postat de laurmarian pe 08 Ianuarie 2014, 11:34

Il vrei la steaua? :))

la 5teaua pe ce sa vina pe o piftie ?? : )))

madskills
madskills  •  08 Ianuarie 2014, 12:54
Postat de blaustein pe 08 Ianuarie 2014, 11:17

Intradevar, conditii decente, nimic exagerat. Salariul mi se pare totusi cam mare, dar omul e intr-o forma buna alaturi de echipa de club, e pe val, de asta cred ca si a atras atentia turcilor, care nu ca nu ar face risipa de bani cand vine vorba de fotbal, dar cand mai e si vorba despre cel mai spectaculos jucator din istoria fotbalului atunci poate ca se merita.

Salariul nu e mare deloc, isi scot banii dupa numai un sezon din vanzarea tricourilor. Nu sunt prosti turcii la capitolul bijnita. Ii dadeau banii astia chit ca-l tineau pe post de mascota tinand cont de ce renume are si cati bani o sa faca cu el. Si cel putin pentru nivelul Turciei e inca extrem de bun.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close