INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RIBERY SPUNE CĂ NU S-A ÎNŢELES CU REAL

"Discut mai întîi cu Bayern"

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2010 00:00

Internaţionalul francez Franck Ribery a declarat revistei germane Sport Bild că n-a semnat nici un precontract cu Real Madrid, aşa cum au speculat, în repetate rînduri, ziarele spaniole Marca si As.

"Eu n-am nici o înţelegere cu Real. Primul partener de discuţie va fi actualul meu club, Bayern Munchen. Dacă nu voi ajunge la o înţelegere în privinţa prelungirii contractului, atunci voi lua în considerare şi alte oferte", a spus Ribery. El susţine că următoarea campanie de achiziţii a bavarezilor va cîntări greu în decizia sa: "Dacă Bayern va mai face transferuri de calitate, cum a fost cazul vara trecută cu Arjen Robben, atunci e foarte posibil să rămîn. Eu îmi doresc să evoluez la o echipă capabilă să cîştige Liga Campionilor".

Contractul lui Ribery cu Bayern e scadent în 2011, iar preşedintele clubului, Uli Hoeness, a declarat că va face tot ce e posibil să-l păstreze pe francez la Munchen. În caz contrar, solicită 60 de milioane de euro oricărui club interesat de serviciile jucătorului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
alamaremah
alamaremah  •  13 Ianuarie 2010, 15:02

sa ramana la bayern sa nu vina la real !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează