INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Distrootman » Mijlocaşul lui AS Roma va fi operat la genunchi: adio Mondial brazilian!

Frînt de durere, Strootman plînge cu fața în gazon. Nu mai poate ajuta nici Roma, pentru care a dat 6 goluri și 6 assisturi // Foto: Guliver/GettyImages
Frînt de durere, Strootman plînge cu fața în gazon. Nu mai poate ajuta nici Roma, pentru care a dat 6 goluri și 6 assisturi // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 11 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 martie 2014 11:31

Mijlocaşul Romei a suferit duminică, în debutul derbyului cu Napoli (0-1), o ruptură a ligamentului încrucişat anterior, cu posibilă afectare a meniscului. Minimum 6 luni pe tuşă!

Lovitură teribilă încasată de Olanda în perspectiva Mondialului. Selecţionerul Louis van Gaal a pierdut o piesă esenţială: Kevin Strootman.

Mijlocaşul Romei, care, alături de căpitanul Robin van Persie şi Arjen Robben, avea garantat locul la turneul din Brazilia, s-a rupt duminică seară, în Derby del Sole (0-1) cu Napoli. Trebuie să se opereze la genunchiul stîng, iar perioada de recuperare ar dura între 6 şi 9 luni!

Era doar minutul 11, cînd Strootman a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior, cu o posibilă afectare a meniscului. Aşa sună verdictul crud anunţat de medici după accidentarea gravă a batavului, în urma contactului cu Dzemaili.

Kevin a mai rămas însă cîteva minute în teren, şi-a complicat situaţia, prăbuşindu-se din nou în faţa lui Hamsik şi tăvălindu-se de durere. Cu patru zile mai devreme, primise o lovitură dură la celălalt genunchi, în amicalul cu Franţa, dar a ţinut să ajute Roma şi a plătit scump.

Şi alţii pot rata CM 2014
Alte vedete tremură pentru prezenţa la CM 2014. Columbianul Falcao a păţit-o la fel ca Strootman, dar speră într-o recuperare miraculoasă, germanul Khedira e optimist după operaţia la genunchi, anunţînd c-ar relua antrenamentele în 2-3 săptămîni. Leziuni grave la ligamente au mai suferit italianul G. Rossi şi englezul Walcott, ambii cu şanse mici de refacere.

6 goluri şi 6 assisturi are Strootman în 28 de jocuri în toate competiţiile la AS Roma, care l-a transferat în vară cu 16,5 milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
xnread
xnread  •  11 Martie 2014, 16:23
Postat de dash.berlin pe 11 Martie 2014, 10:58

Pacat pt el,dar Olanda are resurse sa-l inlocuiasca.

..foarte eficient,Strootman,atat la fostul sau club,PSV cat si in cadrul formatiei romane AS nelipsit din selectia batava.In aceste conditi prevad o mediana a Portocalei Mecanice incluzandu-i pe De Jong,Fer si Sneijder avandu-i ca varianta de avarie pe De Guzman,Klaassen,Pieters,Van der Vaart. Un mare semn de intrebare va fi Anita (Vurnon) care se recomanda la randu-i ca un jucator,demn sa-i urmeze accidentatului dat fiind calitatile-i coroborate unei forme de varf,afisate constant, intru combaterea adversarelor gruparii britanice The Magpies(Newcastle United ).Vom vedea ce decizie va lua Van Gaal.

il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  11 Martie 2014, 12:49

parca suntem blestemati...bine macar ca l-am luat pe Radja

dash.berlin
dash.berlin  •  11 Martie 2014, 10:58

Pacat pt el,dar Olanda are resurse sa-l inlocuiasca.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează