INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Doborît de brichetă! » Antrenorul lui Schalke a fost rănit de suporteri în timpul meciului cu FC Koln, 1-2

Hubscher trebuie ținut ca să poată sta pe genunchi
Hubscher trebuie ținut ca să poată sta pe genunchi

Articol de - Publicat duminica, 14 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 decembrie 2014 00:22

Antrenorul secund al lui Schalke, Sven Hubscher, a fost rănit la frunte şi-a căzut plin de sînge pe teren în penultimul minut al meciului cu FC Koln (1-2).

Final însîngerat, ieri, pe Veltins Arena din Gelsenkirchen. În minutul 89, secundul lui Schalke 04, Sven Hubscher, a picat din picioare ca secerat. Fusese lovit în frunte de-o brichetă metalică aruncată din tribună.

Hubscher a trebuit să fie ajutat ca să se ridice, şi-a revenit ulterior, dar s-a ales cu o rană mare, deschisă, din care-i şiroia sîngele. Stafful lui Schalke şi stewarzii au încercat să-l detecteze pe agresor. Zadarnic.

Managerul Horst Heldt însă nu se dă bătut: "Îl vom depista pînă la urmă cu ajutorul înregistrărilor video. Sînt sigur că şi suporterii din preajma lui ne vor da o mînă de ajutor. E o nebunie! A pus sănătatea unui om în pericol".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
utaaradan
utaaradan  •  14 Decembrie 2014, 12:39

cum nu s-a intrerupt meciul ? dar oare al catelea caz este in care regulamentul se aplica diferit fata de situatia de la acel meci in care Rapid juca cu echipa comunistilor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează