INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  IMPLICAŢI ÎN MAFIA PARIURILOR

Doi foşti internaţionali turci arestaţi

Articol de - Publicat vineri, 26 martie 2010 00:00

Fatih Akyel şi Arif Erdem au fost reţinuţi de Poliţia din Istanbul într-o acţiune de amploare declanşată contra mafiei pariurilor. Ex-internaţionalul turc, care a evoluat şi la Mallorca, joacă în prezent la Kasimpasa, în timp ce al doilea a activat 13 ani la Galatasaray, avînd 11 goluri marcate în 11 selecţii la echipa naţională, iar acum e antrenorul secund de la Buyuksehir.

 

În total, au fost arestate 50 de persoane acuzate că ar fi participat la aranjarea de partide. Acţiunea nu are însă nici o legătură cu ancheta declanşată de poliţia din Bochum, care a prins a altă reţea de pariuri clandestine, care miza şi pe meciuri din Turcia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  27 Martie 2010, 07:52

il cheama AYKEL NU AKYEL!! AMATORI!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează