INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Dorit de mai multe formații din Europa si Asia, Jardim s-a decis unde va antrena » Ce echipă va pregăti din vară tehnicianul portughez

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 08 iunie 2017 13:33

Tehnicianul portughez Leonardo Jardim și-a prelungit contractul cu AS Monaco până în iulie 2020.

În vârstă de 42 de ani, Jardim a avut un sezon excepțional cu gruparea din Principat, reușind să câștige campionatul Franței după o perioadă de 17 ani, să ajungă până în semifinalele Ligii Campionilor, a Cupei Franței și în finala Cupei Ligii Franței.

"Sunt foarte fericit să îmi continui munca la AS Monaco. Cele 3 sezoane au fost excepționale, încununate prin obținerea titlului de campion al Franței în luna mai. Vom lucra cu ambiția de a continua acest proiect. Mă simt o parte din AS Monaco și din Principat", a declarat portughezul.

Vicepreședintele clubului Vadim Vasilyev consideră că Jardim are capacitatea de a menține clubul atât pe plan intern, cât și pe plan extern la același nivel, indiferent de ce jucători vor veni și vor pleca în această vară.

"Este unul dintre cei mai buni antrenori din fotbalul european și, în ciuda ofertelor, a ales să continue aventura cu AS Monaco. Munca pe care a făcut-o de la sosirea sa este considerabilă, câștigarea campionatului Franței fiind ilustrarea perfectă", a declarat Vasilyev.

Jardim a venit la AS Monaco în iulie 2014. Potrivit presei internaționale lusitanul ar fi fost dorit în această vară de echipe din Premier League și Superliga Chineză.

3 trofeeare Jardim în cariera sa: 2 titluri (cu AS Monaco și Olympiacos Pireu) și Cupa a Greciei cu Olympiacos Pireu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează