INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Douglas Costa s-a săturat de Mircea Lucescu şi vrea să plece: "Nu mai pot progresa cu el antrenor" » Care e tehnicianul perfect pentru el

Foto: uefa.com
Foto: uefa.com

Articol de GSP - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 12:24

Douglas Costa, mijlocaşul lui Şahtior, a declarat că-şi doreşte să părăsească Şahtiorul şi recunoaşte că şi-ar dori să fie antrenat de Jose Mourinho la Chelsea.

"Ar fi un vis împlinit să joc la Chelsea. Aş fi alături de unii dintre cei mai buni jucători din lume şi aş putea juca împotriva celor mai mari echipe din Europa. Dar ceea ce mă încîntă cel mai mult la Chelsea este antrenorul. Mourinho este un antrenor foarte inteligent, probabil cel mai bun din lume. A avut performanţe la toate echipele unde a fost. El ar fi unul dintre lucrurile ce m-ar face fericit la Chelsea", a declarat Douglas Costa în presa braziliană.

În vîrstă de 24 de ani, brazilianul consideră că nu mai poate creşte în valoare sub comanda lui Mircea Lucescu, dar e sigur că Mourinho îl poate face să scoată ce are mai bun din el.

"Am învăţat multe de la Lucescu. La Şahtior am ajuns cînd aveam 19 ani, iar Lucescu m-a ajutat să progresez în carieră. Pentru asta îi sînt foarte recunoscător. Dar ştiu că la Chelsea, sub comanda lui Mourinho, progresul meu ar fi mult mai mare decît dacă aş rămîne aici la Şahtior", a mai adăugat brazilianul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
pirucul
pirucul  •  26 Ianuarie 2015, 15:26

pai sa plece poate joaca si el odata la 3 meciuri ca si willian sau schurrle.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Ianuarie 2015, 14:38

...foarte multi jucatori valorosi vor sa joace sub comanda lui Mou...e cel mai mare antrenor al tuturor timpurilor...

galateanuldingalati
galateanuldingalati  •  26 Ianuarie 2015, 12:35

ce se mai autopropune si asta? dar la dinamo nu ai vrea sa te perfectionezi sub comanda lui teja?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează