INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Drama fotbalistului pe care și FCSB ar fi vrut să-l ia! Mărturie tulburătoare: "N-am bani nici ca să-mi spăl hainele. Doar Dumnezeu mă poate scăpa de sinucidere"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 decembrie 2017 11:00

FCSB s-a interesat în 2016 de aducerea lui Emmanuel Eboue (34 de ani), fotbalist cu multe meciuri jucate la Arsenal și Galatasaray. Fostul internațional trece însă printr-o traumă.

Fundașul dreapta i-a șocat pe toți cei care-l cunosc, dezvăluind că divorțul prin care a trecut l-a ruinat. N-a ascuns că a dormit pe jos în casa unui prieten și că a fost la un pas de sinucidere în câteva rânduri.

A câștigat milioane de lire sterline, însă divorțul l-a adus în pragul sărăciei. Justiția a decis ca toate bunurile lui Eboue să îi fie atribuite nevestei: "Îmi doresc ca Dumnezeu să mă ajute. Doar el mă poate ajuta să scap de gândurile de sinucidere care îmi trec prin cap. Mă doare să nu-mi văd copiii. Obişnuiau să mă sune, dar acum nu o mai fac. Mă doare să fiu singur, fără ei. Dorm pe podeaua casei unui prieten, oricând îmi poate fi luată casa.

Toţi banii pe care i-am câştigat îi trimiteam soţiei mele. În Turcia am câştigat aproape opt milioane de euro, şapte i-am trimis acasă. Orice îmi spunea să semnez, eu semnam. Când ajung acasă stau cu lumina stinsă pentru ca nimeni să nu ştie că sunt acolo.

Mă baricadez ca să nu vină poliţia să mă scoată din casă. Nu am bani să-mi spăl hainele, mă ajută un prieten mereu. Le spăl de mână când pot. Nu vreau să-mi vând hainele, o să lupt până la capăt", a declarat Emmanuel Eboue.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
108992139590592
DM Bob  •  27 Decembrie 2017, 00:22

CE ARTICOL *** ! SCRIETI SI DESPRE VECINUL MEU *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexpintea
alexpintea  •  26 Decembrie 2017, 19:17

Are cheltuieli mari, daca nu i-a ajuns atatea milioane de euro. Noi avem bani pentru toate, chiar si sa spalam hainele, fara sa fi avut vreodata milioane de euro, poate nici mii de euro. Nu m-as grabi sa ii plang de mila. Sunt altii de care sa imi fie mila.

mvradulescu
mvradulescu  •  26 Decembrie 2017, 10:35
Postat de hannah.robinson pe 25 Decembrie 2017, 12:27

Totuși asta nu a decăzut așa mult încât sa se facă fecesebist... și-a zis mai bine *** decât in lanțurile pe care strămoșii lui le-au rupt demult

Stimate domn, în asemenea situații bipezii obișnuiesc să manifeste compasiune, chiar dacă nu este exclus ca și sportivul să poarte o mare parte din vinovăție. Totuși, dumneavoastră preferați că puneți pe hârtie niște răutăți care vă tulbură viața în mod constant. Ce ar trebui să înțalegem ? Cumva că nu ați ajuns încă la stadiul de biped ? E bine totuși că ați învățat să folosiți alfabetul, dar ar fi și mai bine dacă ați fi capabil să-l folosiți cu rost !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează