INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII INCREDIBILE

Drama prin care trece un fotbalist important: a vrut să se sinucidă! Motivele care au dus la această decizie

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2016 19:15

Emmanuel Eboue a acordat un interviu pentru The Telegraph în care a dezvăluit că a vrut să-și pună capăt zilelor.

Fundașul ivorian în vârstă de 33 de ani ispășește în acest moment suspendarea de un an primită de la FIFA după ce a refuzat să-și plătească impresarul.

"Au fost multe zile în care am simțit că nu am pentru ce să mă dau jos din pat. Într-una din aceste zile am vrut să mă sinucid! Datorită familiei am rămas puternic, dar nu știu ce mi-aș fi făcut până acum, dacă aș fi fost singur", a declarat Emmanuel Eboue.

Fotbalistul trecut pe la Arsenal, care joacă în prezent la Galatasaray, spune că decesul bunicului său și dispariția fratelui său într-un accident rutier au fost momentele care l-au pus la pământ. Ambele decese s-au întâmplat în luna octombrie.

"Mai jos de atât n-am fost niciodată. Sunt perioade în care nu ies din dormitor. Stau singur acolo, o zi, două… Închid ușa și nu fac altceva decât să mă gândesc. Petrec mult timp citind Biblia și spunându-mi că nu e bine ceea ce fac, nu e bine nici pentru mine, nici pentru familia mea", a adăugat Eboue.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  23 Decembrie 2016, 21:12

Şi de ce ar fi... "incredibile" declarațiile unui depresiv, dacă omul chiar le-a făcut?? Voi nu aveți decît o pufoaică şi o căciulă cu urechi şi cu alea ieşiți şi la bătăile fecesebeului, şi la ştrand, şi la filmele sovietice, şi pe stradă, la spart semințe, şi la teatrul de păpuşi. În limba română există peste 100.000 de cuvinte, nu numai "fabulos" şi "incredibil", rudimentarilor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează