INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Driblează Fiscul » PSG vrea să negocieze cu Barcelona transferul lui Neymar!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 27 iulie 2017 11:46

Șeicii qatarieni nu ar activa clauza de reziliere de 222 de milioane, pentru a nu plăti taxe în Spania la această sumă, dar catalanii au transmis ferm că atacantul brazilian nu este de vânzare.

PSG s-a înțeles deja cu Neymar asupra contractului, însă mutarea s-a împotmolit la suma de transfer. Șeicii qatarieni n-ar fi dispuși să activeze uriașa clauză de reziliere din acordul brazilianului (scadent în 2021), 222 de milioane E, ci vor negocieri cu Barça!

Potrivit L'Equipe, miza e să fenteze Fiscul, reducând cheltuielile cu cel puțin 70 de milioane. Mai concret, să scape de impozitul datorat Statului spaniol la respectiva tranzacție.

Taxe de până la 50%

Vicecampioana Franței nici nu-i poate vira banii în cont lui Neymar, ca primă de instalare ori avans la salariu (manevră strict interzisă în Franța), iar atacantul să se elibereze achitând clauza, pentru că la fel ar trebui să adauge impozitul aferent.

Doar dacă mutarea s-ar fi realizat tot în Spania taxele erau zero. "Suma totală s-ar mări cu până la 50 la sută", a declarat Thierry Granturco, avocat de drept sportiv, citat de cotidianul francez. Despre eventuale tratative cu PSG, Barça nu vrea să audă, anunțând din nou că jucătorul nu-i de vânzare! 

3 goluri a dat Neymar din cele 3 ale Barcelonei la International Champions Cup 2017, "dublă" cu Juve (2-1) și o reușită cu Man. United (1-0)

30.000.000 €este salariul net anual (50 de milioane brut) oferit brazilianului de PSG pe 5 sezoane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  27 Iulie 2017, 13:51

Messi imbatraneste, are 30 de ani! Nu cred ca se va face mutarea!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează