INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA - LIVORNO 1-1

Dublu K.O.

Articol de - Publicat luni, 21 aprilie 2008 00:00

Blocată sîmbătă de “lanterna” toscană, Roma a pierdut probabil ultima şansă la titlu. Dar şi pe căpitanul Totti, cu ruptură de ligamente.

Eliminată din Liga Cam­pi­o­ni­lor, iar acum aproape re­sem­na­tă cu ratarea titlului în Se­rie A. Asta e imaginea Romei, după şocul suferit sîmbătă seară. Trupa lui Spalletti s-a împiedicat pe “Olimpico” de “lanterna” Livorno (1-1), ratînd ocazia de a micşora distanţa faţă de liderul Inter.

Cu apa la gît, toscanii n-au re­zis­tat decît o oră, pînă cînd Vucinici a deschis scorul printr-o execuţie spectaculoasă cu capul. Trebuia să fie condamnarea la moarte pentru oaspeţi.

Dar Livorno a supravieţuit şi Diamanti a dat lovitura pe final, surprinzîndu-l cu o lovitură liberă de la distanţă pe complicele Doni! Asaltul disperat al “giallorossilor” s-a lovit de Amelia şi de ghinion, vi­no­vaţi de stoparea seriei de 13 vic­torii pe “Olimpico” şi de o piedică decisivă în calea titlului.

Şi ca tacîmul să fie complet, Roma l-a pierdut şi pe Totti. Lovit în prima repriză, căpitanul a ieşit chiar înaintea pauzei. Ge­nun­chiul drept i-a trosnit şi sezonul deja s-a terminat pentru el.

Totti s-a operat. Va sta 6 luni

19 cu ghinion. În februarie 2006, Totti a suferit o fractură de peroneu şi a riscat să rateze Mondialul. Iar sîmbătă, 19 aprilie, şi-a rupt ligamentul încrucişat anterior al genunchiului drept. “Toţi au spus că trebuia să fiu eliminat şi suspendat după episodul cu arbitrul de la Udine şi, în schimb, m-au executat pe teren”, s-a plîns căpitanul Romei. Consultat de profesorul Pierpaolo Mariani, Totti a şi fost operat ieri, la clinica “Villa Stuart”, şi ar putea lipsi între cinci şi şase luni. “Bine că totuşi pe 19 am trăit un eveniment fericit: m-am căsătorit” , a glumit amar Fran­cesco.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  21 Aprilie 2008, 09:29

singurul capitan in ultimi 10 ani a lui AS ROMA :)

 •  21 Aprilie 2008, 03:41

Cred ca asta a fost ultimul sezon la valoare mare a lui totti. RESPECT pt un asa jucator, care toata viata lui a jucat la un sg club! A preferat sa castige mai putin, sa joace intro echipa care nu e printre primele in europa doar pt a ramane la AS ROMA! Astfel de jucatori trebuiesc dati exemplu! Spuneti NU Mercenarilor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează